ازشون امتحان هم میگیرن؟ بچه ام عجیبه با هم درست حل میکنه بعد تو کاغذ ی اشتباها مینویسه یعنی یک جمع معمولی اشتباه مینویسه امروز انقد زدمش س تا ساعت نتونسته بود درست حل کنه باید کنارش باشم معلمش کتبی امتحان ریاض میگیره یکبار امتحان گرفته بود صفر شده ایندفعه آبروم میبره عجیبه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
امروز امتحان ریاضی داشتن و من اینقد عصبی ام یک هفتس ریاضی باهاش کار میکنم هنوز مثل خنگا نگام میکنه. دیگه نمیدونم چیکار کنم درسای دیگه عالیه سریع همه چی رو میفهمه ولی ریاضی ... مخصوصا امتحان گند میزنه
والا ب منه کل ابتدایی راحتهالبته این معلمشون تازه کاره، همزمان دانشجو هم هستمیگه وقتی ازمون امتحان م ...
معلم دختر منم که هرروز خدا در حال مرخصی و کم کاریه. خیلی راحتم میگه من نمیرسم تو کلاس خودتون تو خونه باهاشون کار کنید تکلیف تو خونه هم نمیده، اصلا یه وضعی. دیروز امتحان ریاضی گرفته فردا علوم دارن.