2777
2789
عنوان

امپول سفازولین و درد وحشتناکش 💉🩸💊🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست
ی امپوله دیگهزدی تموم شد نگران نباشپنی سیلینم خیلیا با بی حسی میزننحالا ک زدیش خوب میشی بزا اثر کنه

بی حسی میزد درد نداشت که 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیدونم بعد سزارین چه آنتی بیوتیکی بهم میزدن. داخل آنژیوکت تزریق میکردن و چنان غلظتی داشت لعنتی جونم درمیومد موقع تزریقش‌. بعد از این که از بیمارستان مرخص شدم تا دو ماه رد آنژیوکت موقعی که دستمو تکون میدادم درد میکرد.

من نمیدونم بعد سزارین چه آنتی بیوتیکی بهم میزدن. داخل آنژیوکت تزریق میکردن و چنان غلظتی داشت لعنتی ج ...

انژیوکت که درد داره کلا خودم هم واسه زایمان زدم خیلی درد داشت

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

پنی سیلین نزدم تاحالا

سفازولین پنی سیلینه دیگه عشقم😂❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

انژیوکت که درد داره کلا خودم هم واسه زایمان زدم خیلی درد داشت

من اصلا آنژیوکت برام دردی نداره. اون مایع رو که تزریق میکردن داخلش خیلی بد بود. انگار رگمو تاب میدادن

سفازولین پنی سیلینه دیگه عشقم😂❤️

نه فرق دارن ولی از یه گروهن انگار

من یه بار واسم تو بیمارستان زدن برای عفونت ادراری

تو سرم البته

بدجورم رگمو سوزوند

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من اصلا آنژیوکت برام دردی نداره. اون مایع رو که تزریق میکردن داخلش خیلی بد بود. انگار رگمو تاب میداد ...

کلا آمپولا درد دارن فقط سرم خوبه 

میگفت فرق میکنه

نه سفازولین یه نوع پنی سیلینه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀