2777
2789
کدومش رو انجام بده بهتره ؟؟فردا باز نوبت دکتر داره میگه از دور ناف نمونه برداری میکنن منظور شما همون ...

اره اون امینوسنتزه ک از اب دور جنین بر میدارن 

دکتر خودش توجیهش میکنه الان بهش استرس نده بزار اروم باشه بگو خبری نیست چون گاهی سنو گرافیا اشتباه میکنن و خطا دارن ب من گفت مشکل کروموزومی داره الان دارم پوشکشو عوض میکنم 😅نگران نباشین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدومش رو انجام بده بهتره ؟؟فردا باز نوبت دکتر داره میگه از دور ناف نمونه برداری میکنن منظور شما همون ...

اون آمینیوسنتز هست.

خود بافت رو هم ممکنه بردارن که دیگه خیلی دقیق تره

از قسمت کوریون

اره اون امینوسنتزه ک از اب دور جنین بر میدارن دکتر خودش توجیهش میکنه الان بهش استرس نده بزار اروم با ...

ایشالا که این طور باشه 

دعا کن لطفا 

الهی همیشه خنده های کوچولوت بپیچه تو خونت

مال منم هم csp نبود هم کورپوس کالوزوم نبود هردو باهمند. هفته ۳۴ csp تشکیل شده بود کمی

ممنون .خدا خیرت بده .الهی همیشه شاد و تندرست باشید 

برای خواهرم دعا کن لطفا