2777
2789
عنوان

چرا انقد وضع دختربچه ها خرابه😐

402 بازدید | 23 پست

تو اینستا همش پبجایی میبینم که مثلا دختربچه های ۱۲، ۱۳ ساله با لباسای نامناسب یا میرقصن یا حرکات ورزشی میرن یا شیک میزنن بعد زیرش مردهای سن بالا اننننقدر کامنت زشت گذاشتن!! با این حال پیجشونو نمیبندن انکار خوششون میاد! مردم چشونه واقعا؟؟ 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونکه کاامنته

تو جاامعه و کودک همسری میان سراغ دختر بچه ها و عقدشون میکنن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خاک تو سرشون کثافتا   مشکل دختراس خواهر

معتهد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

امان از والدین بی مسئولیت و پول پرست!

بچه های کار همیشه سر چهارراه گل نمیفروشناا! اینم یه مدلشه 🤌🏻

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)