2777
2789

۱۷۲ تا بازدید داشتم ولی هیچکس به اندازه من بدشانس و بدبخت نبود. چقدر تنهام، چقدر متفاوت و خاک تو سرم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمه من بوتاکس کرد افتادگی پلک پیدا کرد در حد شدید

با گذشت زمان بهتر شد یه کم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

من چنتا لک سفید افتاده بود رو ساق پام

رفتم دکتر برام کرایو کرد

جاش قرمز شد موند هیچی 

رفتم دوباره پیشش کرم داد الان‌جاش بزرگ سیاه شده از برج ۷ تاحالا درگیرم

لکا اونقدرم سفید نبودن و معلوم نبودن

در مورد باشگاه منم موافقم وای خیر نبینه مربی بی سواد کلی اوضاع دیسکمو بدتر کرد

من‌ کاملا روی اصول انجام میدم. بدنم داغونه دیگه.

اصلا نمیدونم اینهمه مشکلاتم‌چه جوری باید حل بشه وقتی هرراهی میرم بدتر یه چیز جدید پیش میاد.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزمم کدوم قسمت بوتاکس کردن که پلک شون افتاد؟چند نفر دیگه هم همین حرف شما رو گفتند.

پیشونی و خطوط پنجه کلاغی کنار چشم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
من ابروهامو تازه میکرو کردم پشیمونم می‌خوام ریمو کنم هر کی این پیامو میبینن چند تا تاپیک اخرمو ببینه ...

من‌خود ابروهام افتضاحه هیچکاری هم نمیتونم بکنم. مطمئنم‌میکرو هم کنم ارایشگرها خنگن‌ نمیتونن مدل خوبی دربیارن. خودمم بلد نیستم دیگه همینجوری موندم.

هیچوقت از هیچ کار زیبایی شانس نیاوردم

منم‌همینجوریم. هربار سلامتیم‌هم بخطر میفته دردهای جدید برام‌ پیش میاد