2777
2789

اخه تو دو دقع تموم میشه ادم پشیمون میشه

من خونه خودمم اونم خونه خودشون 

بهم گفت دو تا سفارش بده یکی برای خودت یکی هم برای من واسم پول فرستاد 

دو تا سفارش دادم پونصد شد حیفم میاد

من نمیخواستم واسه خودم بخرم کفتم شاید پول نداره 

بعد سفارش دادم گفتم اکه پول نداشت نمیگف سفارش بده

اگه هم من خرج نمیکردم میرفت واسه بقیه خرجشون میکرد

عقدیم

ولی بازن عذاب وجدان گرفتم نمیدونم چرا🤕

چکار کنم کارم درسته یا نه

کاربری مشترکه منو و و دخترخالمه🤦🏻‍♀️🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیتزا دو نفره سایز مدیوم ۶۰۰ هست 

دلت نسوزه 

نوش جونتون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ولی واقعا 500تومن در این ساعت پولی نیست. یساعت دیگه حتی پول هم بحساب نمیاد و ارزش پهن رو داره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

الان یه پیتزا بالای سیصد تومنه

همینه قیمتش دیگه

بعدم زیادی مود فداکاری و از خودگذشتگی برندار

ولخرجی زیاد هم خوب نیستا

ولی صرفه جویی های بیش از حد هم طرف مقابل رو بد عادت میکنه

برای دوتا دونه پیتزا اینقدر خودت رو اذیت نکن