2777
2789
عنوان

لباسام کاملا تکراری بابام برام لباس نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
آهانولی خودمم واقعا ناراحت میشم چون یجورایی خودمم خجالت میکشم

اصلا خجالت نکش

اینجا چیزی واسه شرمندگی نیست

سرتو بگیر بالا محکم باش 

دوران طلایی ارتباط همین دوران و دوران نامزدیه الان اگه خجالتی باشی و سر این چیزا خودتو ناراحت کنی دیگه در آینده می خوای با هر حرفی تغییر رویه بدی

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا خجالت نکشاینجا چیزی واسه شرمندگی نیستسرتو بگیر بالا محکم باش دوران طلایی ارتباط همین دوران و دو ...

یعنی زشت نیست هر روز با یه لباس ببینه خدایی؟

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍
تا حالا هرچقدر منو دیده کلا با یه دست لباس دیده

پالتو منم یه دونه دارم 

روسری یا شال هم یه دونه داری؟

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
اونام رنگ روشون رفته ولی یه دونه نیست

باز بینشون اونی که بهتر هست رو بپوش

کدوم سمتی عزیزم؟

اگه دوست داشتی جواب بده