2777
2789

خواستگارم همش میگه بیا بریم بیرون...خب راست میگه دیگه خب همش که نمیشه از پشت تلفن ادمو از اسمس شناخت که....منم همه ی لباسام دیده خودشم بهم میگه تکراری نپوش خودمم خجالت میکشم چون دو دست لباس دارم دوتاشم دیده چندبار تنم😔از این ورم خانواده ها به شدت عجله دارن زودتر تکلیف روشن بشه......از شانس بد من اشناییمون افتاد زمستون😏 خب واقعا مانتو میشه آدم زیاد داشته باشه مانتو زیاد دارم ولی لباس زمستونی نه یه دست داشتم یه دستم خریدم دیگه نمیخرن برام 

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواستگارت میگه تکراری نپوش وا

اخه تیپ زمستونی زیاد متنوع نیست

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اگه گفت تکراری نووش بگو بخر برام

وای زشته خب الان هیچ نشده بگم بخر ولی اگه بگم میخره خودم روم نمیشه و اینکه اگه بخره نمک گیر میشم راستش تو فرهنگ خانوادم جا نیفتاده حتی روز زن برام هدیه خرید مادرم ناراحت شد

وای زشته خب الان هیچ نشده بگم بخر ولی اگه بگم میخره خودم روم نمیشه و اینکه اگه بخره نمک گیر میشم راس ...

نمیگم ازش درخواست کن 

با طعنه بگو که ساکت شه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
یعنی به لباسم تنوع بدم

الان تو مرحله آشنایی اخلاق و رفتار مهمه یا تنوع لباس؟‌!

بگو فعلا تنوع لباس هام در همین حده و به نظرم کافی هم هست حالا در آینده با سلیقه هم آشنا میشیم و تنوع ایجاد می کنیم😊

کی گفته باید همیشه لباس های متنوع بپوشیم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
الان تو مرحله آشنایی اخلاق و رفتار مهمه یا تنوع لباس؟‌!بگو فعلا تنوع لباس هام در همین حده و به نظرم ...

تا حالا هرچقدر منو دیده کلا با یه دست لباس دیده