2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بیاین لطفا

112 بازدید | 17 پست

این ۲تا هاله زده اما بد ا ساعت واضح هست بالایی هم شکل پایینی هست نمیدونم تو‌عکس چرا این جور شده داستان چیه اگر نت بد بود نیومد عکس تاپیکه قبل هست ببنید

چند روز از موعدت گذشته

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکسا ببین تا ه

عکسارو دیدم هاله داره میگم چند روز از موعدت گذشته

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین
عکسارو دیدم هاله داره میگم چند روز از موعدت گذشته

یه چی بگم من کامل پریود شدم این بی بی ها ماله روز سوم و چهارم پریودمه که امروزه  یعنی ولی دوستم ماه اوله بارداری پریود کامل شد

یه چی بگم من کامل پریود شدم این بی بی ها ماله روز سوم و چهارم پریودمه که امروزه یعنی ولی دوستم ماه ...

اهان چی بگم عزیزم ایشالا که خیره حتما دکتر برو تحت نظر باش

به نظرت چیه داستان حالا فردا اگر پرنگتر شد ازمایش میدم خخخ اقدام بودما مرتب این ماه

ایشالا که چیزی نباشه عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی من اون ماهی که پریود شدم و بی بی مثبت شد خارج رحمی بود البته ایشالا که واسه تو اینطور نیست اگه درد شدید نداری بد به دلت راه نده اصلا 

کمر درد دارم ولی دل درد اصلا

خب خداروشکر

اون دردش خیلی بده 

دیگه بهش فکر نکن عزیزم بسپرش به خدا 

حالا فردا یکی میزنم ببینم پرنگ‌ اگر شد از میدم

آره بزن ایشالا که مثبته بسلامتی