2777
2789
عنوان

برای یه آدم تو این سن خیلی بده

125 بازدید | 22 پست

که ندونه داره چه کار میکنه

یه آدم 23 ساله که کنکور قبول نشد و کارشناسیش رو آزاد بدون کنکور گرفته و پیش پدرش کار میکنه اما رشته و کارش رو دوست نداره. میخواست دوباره کنکور بده اما قوانین جدید کنکور ترسوندش. تو فکر این بود چیکار کنه چیکار نکنه ثبت نام ارشد شروع شد برای اینکه فرصتش رو از دست نده، ارشد ثبت نام کرد اما چون دوسش نداشت پشیمون شد. خانوادش گفتن برو ارشد دانشگاه خودت ثبت نام کن قبول نکرد. و خلاصه نمیدونه داره چیکار میکنه و دور خودش همینجوری میچرخه و هیچ هدف و برنامه خاصی نداره و به شدت هم شرمنده خانوادشه. حیف خانوادش که همچین بچه‌ای دارند. اونم وقتی که بچه‌های فامیل همه دارن یه کاری میکنن 

خیلی بده برای این سن؟ 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

ما حتا نمیدونیم دختره یا پسر و کار و درامدش چیه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی بده دیگه سنش گذشته رو به موته

مسخره نکن داداش من 

قضیه جدیه

خانوادش خسته شدن از بی هدفی این بچه. که نمیدونه داره چیکار میکنه 

خوب روال زندگی رو تغییر بده. برو رشته ای بخون که دوست داری یا شغلی پیدا کن که علاقه داری. چرا وایسادی برای زندگیت عزاداری می‌کنی. من هم تا ۲۲ رشته و دانشگاهمو دوست نداشتم یکسال خواندم و در ۲۳ سالگی رفتم رشته مورد علاقه در یکی از بهترین دانشگاه های کشور

مسخره نکن داداش من قضیه جدیهخانوادش خسته شدن از بی هدفی این بچه. که نمیدونه داره چیکار میکنه

بیهدفیش مشکله ولی سنش نه 

هنوز اول راهه

بیست تا سی سالگی آزمون خطاست تا راهشو پیدا کنه همین 

خودتو دوست داشته باش خودتو سرزنش نکنتو بچه عزیزشونی تا جایی ک بتونن حمایتت میکننخودتو با هیچ احدی مق ...

پیدا نکردم رشته مورد علاقم رو 

واسه همین ارشد هم خوب نخوندم

بخوام راه دیگه برم باز چند سال عقب میوفتم اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم. اینقدر حالم بده که همش دلم میخواد گریه کنم. صبحا با حال بد بیدار میشم. همش میگم کاش بنبرم

همش میگم کاش فلان میکردم. کاش این راه رو میرفتم. اصلا تکلیفم باخودم مشخص نیست. واقعا مامان بابام گناه دارند 

خوب روال زندگی رو تغییر بده. برو رشته ای بخون که دوست داری یا شغلی پیدا کن که علاقه داری. چرا وایساد ...

دوباره کارشناسی دادید؟ من میخواستم این کار رو بکنم اما با هرکی مشورت کردم گفت نکن. با این قوانین جدید. 

آره. شما میتونی برای ارشد رشتتو عوض کنی.

اونکه آره اما رشته موردعلاقه رو پیدا نکردم 

بعد حقیقتا چون خودم گفتم میخوام این رشته امتحان بدم. روم نمیشه بگم دوسش ندارم و پشیمون شدم 

آره. شما میتونی برای ارشد رشتتو عوض کنی.

جسارتا کی دوباره کنکور کارشناسی دادید؟ چه سالی؟ و شرمنده رشته تون چی بود لیسانس اول و لیسانس دوم علاقتون چی بود 

اونکه آره اما رشته موردعلاقه رو پیدا نکردم بعد حقیقتا چون خودم گفتم میخوام این رشته امتحان بدم. روم ...

زندگی روم نمیشه برنمیداره. نمیتونی دهها سال آینده زندگیتو به خاطر روم نمیشه نابود کنی. والدین هم همیشه سعادت و پیشرفت بچه رو می‌خوان . بفهمند خوشحال نیستی کمکت میکنن. ی یا علی و شروع کن

زندگی روم نمیشه برنمیداره. نمیتونی دهها سال آینده زندگیتو به خاطر روم نمیشه نابود کنی. والدین هم همی ...

نمیدونم والا

واسه منم دعا کنید راهم رو پیدا کنم