2777
2789
عنوان

باورتون میشه من هیچ محصول پوستی استفاده نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 33 پست
ولی اسی یچی میگم انجام بدیپماد زینک اکساید 25 درصد بگیر شبا بزن یه لایه نازک به صورتت(جز زیر چشات)خی ...

زینک اکساید واسه پوست چرب خوب نیس جوش میزنه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من زمان مجردیم و دانشجویم فقط ماسک خونگی  استفاده می‌کردم پدر منم یه کارمند ساده و مادرم خانه دار بود.یه ژل صورت سینره میخریدم و الباقی ماسک خونگی.ولی از وقتی خودم شاغل شدم خیلی زیاد خرج پوست میکنم.ان شالله  شمام مستقل  میشی  به خودت میرسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روغن نارگیل واسه پوست صورت خوب نیست تیره میکنهکلا توی این سن هیچ روغنی خوب نیست چون پوستو چرب میکنهی ...

سفیده تخم مرغ چی؟ 

من جوشامو با سفیده تخم مرغ خشک میکنم تاثیرش از ژل ضد جوش نوآکنه هم بیشتره 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

روغن نارگیل واسه پوست صورت خوب نیست تیره میکنهکلا توی این سن هیچ روغنی خوب نیست چون پوستو چرب میکنهی ...

میشه منم راهنمایی کنی؟

دوستم دهیدراته هست. یه ابرسال خوب با قیمت خوب لطفا بهم معرفی کن.

ی کرم هم برا کک مک و جای جوش ک تیره شده و شفاف شدن پوست.

ممنونم

وآقعا بزنی زیر چشم بد نیست؟!من شبا میزنم هرروز دکتر داده

میگم عزیزم من پلاسما جت رفته بودم گفت تا ۱۱ روز مداوم بزن ک خداراشکر رد لیزر اینا کامل رفت ولی یه پست تو اینستا دیدم و کامنت رو خوندیم همه گفته بودن هفته ای دو بار بیشتر نزنید و زیر چشمم مشکلی ندارد اگه شما دکتر گفته نزنید خب نزنید

باشهفقط چیزی نشه شما زدی ؟!چیزی که نشده

عزیزم میخوای نزن همش استرس گرفتم میگم نکنه بنده خدا بزنه براش خوب نباشه🤕😂♥️من از اول مهر تا الان سه بار رفتم پلاسما ک هر بار به مدت ده روز زدم چیزی نشده همین امشبم اتفاقا زدم ب صورتم برای من ک موردی نداشت نمیتونم بگم شما هم بزنید چیزی نمیشه یا صددرصد بگم مشکلی ندارد فقط از خودمو می‌دونم ک مشکلی نداشت و دکتر خودش داد ک مخصوص بزنم زیر چشمم