2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید اینستا دارم 😭شات پیامام با دوستم رو هم برام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 50 پست

کسی که مخالف رابطه دوستیت هست و شکاک و بد دل زندگی باهاش سخته

اما میگی دوسش داری و میتونی

پس چاره ای جز اینکه به خواسته های غیرمنطقیش تن بدی نداری

الانم باتوجه به تفکر شوهرت؛ شما اشتباه کردی

وقتی این حد از کنترل رو پدیرفتی پس یکم صبرکن اروم بشه و بهش توضیح بده

هرچند قطعا کنترل رو بیشتر میکنه بعداز این اما یکم کوتاه بیا درست میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا کنه مثل من بعدا پشیمون نشی بااین تفاوت که من از اول راضی به جدایی بودم اما خانواده ام نذاشتن جدا بشم الان روزی هزار بار با خودم میگم کاش میشد برگشت به عقب  وعقل الانم داشتم

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
فکر مریض نیست چون هست اینستا جای بدیه دنیای منم با یک اینیتا نرفتن کوچیک نمیشه

نحوه استفاده از هرچیزی خوب یا بد بودن اون رو مشخص میکنه

شما میتونی استفاده مفیدکنی

اطلاعات حقوقی

پوستی

پیج پزشک ها و اطلاعاتشون

دنیای امروز دیگه اینجوری نیست که بشه بگیم نهههه ما اطلاعات حداقلی رو نمیخوایم

قطعا خیلی هامون مقاله های مهم رو درباره مسائل مختلف نمیخونیم.پس اون اگاهی حداقلی رو از افرادی که تو شبکه های اجتماعی هستن به دست میاریم. البته منطورم ۴ تا بلاگر بی سواد نیست. منظورم دنبال کردن پیج پزشک و وکلا برای اطلاعات به درد بخوره

نحوه استفاده از هرچیزی خوب یا بد بودن اون رو مشخص میکنهشما میتونی استفاده مفیدکنیاطلاعات حقوقیپوستیپ ...

شما درست میگی 

اما واقعا میگم با چشمای خودم چیز بدی از یکی دیدم اصلا نمی تونم به اعتماد کنم به پسری که اینستا داشته باشه 

ادم خواسته یا ناخواسته یک پست نامربوط میبینه یکجایی برا همین کلا نداشته باشی ارامشت بیشتر

اطلاعات دیگه هم از جای های دیگه میشه بدست اورد اپارات نماشا و کانال های زیادی هست 

الانم کلی تاپیک ادم میبینه استارتر از اینکه یک خانومی دیده تو گوشی شوهرش بهش پیام داده مشکوک میشه 

ایا ارامش هنوز برقراره؟؟ کلی فکر و درگیری ذهنی اون طرف داره

شما درست میگی اما واقعا میگم با چشمای خودم چیز بدی از یکی دیدم اصلا نمی تونم به اعتماد کنم به پسری ک ...

درست میگین و بااینم موافقم

واقعا خیلی زیاد درباره این مساله دیدیم که اختلاف پیش اومده

متاسفانه خیلی ها هم دنبال محتوای خوب نمیرن و تهش میشه همین مشکلات 

اتفاقا تو یکی از تاپیک ها خوندم اقایی دائم خانمش رو با بلاگرا مقایسه میکنه و چقدر باعث رنجش خانم شده بود

متاسفانه اینم واقعیتی که نمیشه انکارش کرد