2777
2789
عنوان

به معرف بگم

67 بازدید | 9 پست

یا نه؟ فهمیدم خواستگارم آدم دغل و دروغگویی بوده. یکی از دلایلی که من قبولش کردم تعریفای معرف از اخلاق و درستی ش بود. الان به معرف بگم که آدم درستی نیست یا نه؟ میترسم دوباره بهش مورد معرفی کنه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
تو رد کن اگر پرسید بعد بش بگو

اون پیام داد گفت ما مناسب هم نیستیم. بعدشم زنگ زد به معرف گفت ما دو تایی به این نتیجه رسیدیم که مناسب هم نیستیم. معرف هم زنگ زد به ما گفت. مادرمم فقط گفت ما رد نکردیم. خودش پیام داد. معرف هم گفت خیره.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره حتما بگو

من با تعریفو تمجیدای معرف وا دادم و کارم به طلاق رسید! یجووووووووووری تعریف میکرد انگار باهاش بزرگ شده بود! بعدا فهمیدم اونم از یه نفر دیگه تعریفشو شنیده بوده و خودش شناختی نداشته

بعضی معرف ها افتخار میدونن که جوونهارو با هم مزدوج کنن درحالی که اصلا شناخت درست ندارن! بعضیا انصافشون خوبه و اصراری نمیکنن و شناخت رو به خوده دو طرف واگذار میکنن اما معرف من دست بردار نبود، انقدرررررررر تعریف میکرد انقدرررررررر سمج شد که وا دادیم،ولی خب تو دوران عقد فهمیدم خوب نیست و جدا شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آره حتما بگومن با تعریفو تمجیدای معرف وا دادم و کارم به طلاق رسید! یجووووووووووری تعریف میکرد انگار ...

معرف ما قصدش خیر بود ولی انقدر تعریف کرده بود که من فکر کردم طرف امامزاده ست. کلی هم اصرار کرد که ما قبول کنیم طرف بیاد. با خودم میگم پسره از اعتماد معرف هم سو استفاده کرده.

معرف فامیل پسرس؟استارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نادع ...

نه همکلاسی ش بوده. گزارش زدم.

معرف ما قصدش خیر بود ولی انقدر تعریف کرده بود که من فکر کردم طرف امامزاده ست. کلی هم اصرار کرد که ما ...

خیلی از معرف ها شناختشون سطحیه و بدرد نمیخوره! خودمون باید شناخت پیدا کنیم و روی شناخت معرف حساب باز نکنیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی از معرف ها شناختشون سطحیه و بدرد نمیخوره! خودمون باید شناخت پیدا کنیم و روی شناخت معرف حساب باز ...

درست میگین