2777
2789
عنوان

بچه ها با پست قرار ببندم

42 بازدید | 6 پست

بچه ها من میخوام غرفه بزنم در باسلام 

چطوری اجناسم رو از طریق پست بفرستم ؟خودش کد میده ؟ بعد اینکه باید قرارداد ببندم و پولی چیزی بدم؟

آخه گروهی میگن پست باسلام پول نمیخواد باید به روابط عمومی بگی 

ولی گروهی میگن قرارداد بستن به پست ربطی به باسلام نداره و باید یک چک ۵ میلیونی به پست بدم برای ضمانت ! منم پول خیلی کمی دارم اصلا اینقد پول ندارم 

تروخدا هر کی برای پست تجربه داره بگه 

پست که قرارداد نمیخواد میبری پست بسته بندی میکنه همون موقع میفرسته میره دیگه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب یعنی چیکار باید کنم کجا باید برم ؟

یعنی تا حالا چیزی پست نکردی؟

خب هر محصولی داری میبری پست هزینه بسته بندی و پست میدی برات پستش می کنن

خودتم می تونی از قبل کارتون پستی یا پاکت پستی طبق ابعاد مورد نیازت بخری

تو خونه بسته بندی کنی آدرسا رو روش بنویسی بعد ببری اداره پست

برگه رسیدشونم با کدهاشون همونجا میدن بهت

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کدومش بهتره ؟

خب معمولا اونایی که مشتری زیاد دارن خودشون بسته ها رو تهیه می کنن به صرفه تره

اگرم دیگه مشتری زباد دائمی داشتی می تونی با پست قرارداد ببندی

ولی سازو کار با سلام رو من نمی دونم

شاید خودشون برای پست هم برنامه ای داشته باشن