2777
2789
عنوان

حاجتاتونو بگید برای هم دعا کنیم

52 بازدید | 12 پست

همه دیگه میدونن که دعاهایی که در حق بقیه میکنیم بیشتر به گوش خدا میرسه

من 24 سالمه ی ازدواج ناموفق داشتم الان دو سال میگذره هیچ خواستگاری پیش نمیره و خیلی خسته شدم و دلم میخواد ازدواج کنم که سختی هایی که کشیدم از یادم بره ولی قفل شده انگار

لطفا برام دعا کنید به حق امام هادی هرچه زودتر اون کسی که به صلاحمه سر راهم قرار بگیره

منم برای تک تک تون دعا میکنم

خداوندا شبم را روز گردان...

ازدواج میکنی بابا😍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم هرچی حکمت خدا هست بهترینش برات رقم بخوره من برا خودم نمی‌خوام اول برا همه مریض ها می‌خوام که زود خوب بشن خصوصا کوچولو هایی که مریضن واقعا دلم یجوری میشه❤️الهی همه خونه دار بشن و اوضاع مردم بهتر بشه

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

هیجی خواهر هیجی

معتهد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

برای منم لطفا دعا کنیدجواب آزمایشم خوب باشه ممنونم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤