2777
2789
عنوان

شوهرم ازم انتظار هیکل مدلای اینستارو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 41 پست
یه دختر ۱۸ ساله که حتی زایمانم نکرده چرا باید همچین عمل هایی رو ادامه بده !

فکر کن بعد زایمان اندام چجور میشه اونموقع عن آقا میخواد چیکار کنه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
عزیزم همین که رو فرم باشی کافیه بدنت رو دوس داشته باش خود شوهرت هیکلش اینستاییه که از تو همچین توقعی ...

اخه هیکلم بد نیست فقط یکم شکم دارم که دیکه نمیتونم کاریش کنم 

قدم 170 وزنم 65

شوهرم اصلا ورزش نمیکنه و لاغره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن بعد زایمان اندام چجور میشه اونموقع عن آقا میخواد چیکار کنه

خیانت میکنه 

تازه اون موقع توجیهات قانع کننده تری هم داره

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

اسی خب چرا ورزش نمیکنی 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

اسی خب چرا ورزش نمیکنی

چه فایده از ورزش کردن ؟ 

دو روز دیگه شوهرش یه عیب دیگه میزاره روش 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
با این خوشبخت نمیشی کسیکه از الان ایراد میگیره بدرد زندگی نمیخوره

به خیلی چیزا گیر میده 

میگه من دستت رو میگیرم تو هیچوقت پیش قدم نمیشی دستمو بگیری میگم توخیابون همیشه من میام دستت رو بگیرم میگه نه تو ماشینم دستمو نمیگیری میگم من بغلت میکنم میگه باید دستمم بگیری

بهش توی یک روز چند بار زنگ زدم اون اصلا زنگ نزد بعد شبش اعصابش خورد بود گفتم زنگ بزنم بهت گفت نه نمیخوام بعد بعدا میگفت تو پیگیرم نیستی گفتم زنگ نزن زنگ نزدی

چه فایده از ورزش کردن ؟ دو روز دیگه شوهرش یه عیب دیگه میزاره روش

چه ربطی داره از یه جمله نتیجه گرفتین نامزد اسی بعدا چیکار میکنه بعدشم نه بخاطر نامزدش بخاطر خودش بره 

کلا آدم خوش اندام باشه مگه بده ؟ 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

چه ربطی داره از یه جمله نتیجه گرفتین نامزد اسی بعدا چیکار میکنه بعدشم نه بخاطر نامزدش بخاطر خودش بره ...

تجربه ثابت کرده اینجور مرد ها معمولا دنبال بهانه برای خیانت می‌گردن 

کسی که به خانم های فیک و پر عمل اینستایی بیشتر از همسر خودش بها میده تکلیفش کاملا معلومه 

این که استاتر به خاطر سلامتی خودش بخواد بره دنبال ورزش خوبه ولی خب نمیشه که صورت مسئله رو پاک کرد