2777
2789
زنی که بخواد پول باباشو بکوبه تو سرت؛ مطمئن باش حتا اگه پولم نداشته باشه یه چیز دیگه پیدا میکنه که ب ...

حق با شماست ولی اینم یک حقیقته که نمیشه انکارش کرد اسمشم 

(فاصله طبقاتیه)

اینو دوبار بخون 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما میگیم مرد زندگی😉طرز فکرا فرق داره

اها 

همون مردی که صبح زود باشه و بره سر کار ظهر  هم از بیرون غذا صفارش بده 

خونه رو اب و جارو کنه ضرف هارو بشوره و.... اونوقط جیکشم در نیاد چون خونه ماشین و... رو پدر خانوم عزیز خریده 

به چنین ادمی میگن مرد زندگی 😕 نمیدونم ولا 🤔🤔

جالبه پس چرا اسمشو میزارن زندگی مشترک اینکه یکی به خوشی اون یکی به درک هستش 

اها همون مردی که صبح زود باشه و بره سر کار ظهر هم از بیرون غذا صفارش بده خونه رو اب و جارو کنه ضرف ...

نه والله غذای بیرون چیه ادم معده درد میگیره  من از غذای بیرون بدم میاد من هنیشه غذا درست میکنم همین امروز ناهار من درست کردم اب و جارو هم که جارو برقی جارو رباتیک هست  سر کار رفتنم که هنه مردا سر کار میرن چرا الکی گارد میگیری؟؟؟

نه والله غذای بیرون چیه ادم معده درد میگیره من از غذای بیرون بدم میاد من هنیشه غذا درست میکنم همین ...

باشه بابا تو خوبی 

ولی خودتو بکشی انجا برات شوهر در نمیاد 😁😁😁😂😂😂😂

باشه بابا تو خوبی ولی خودتو بکشی انجا برات شوهر در نمیاد 😁😁😁😂😂😂😂

پسرای اینجا به چه دردی میخورن اللان خود تو اینحایی به چه دردی میخوری ..من اکه نی خواستم با یکی امثال اینجا باسم   که این قدر خودمو اذیت نمیکردم

۳۰ در صد زن های نی نی سایت مردن و اسم و پروف زن گزاشتن برای خودشون ما مردها رو دست کم نگیرید 😎😎

خخخخخ خب مرد باشین چی میشه مگ خودتون جای زن جامیزنین

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

نه والله غذای بیرون چیه ادم معده درد میگیره من از غذای بیرون بدم میاد من هنیشه غذا درست میکنم همین ...

گارد نگرفتم خانوم 

کم ادم ندیدم که مرد هارو فقط یک وسیله میبینن 

یا بعضی از خانوم ها که مرد رو با کارت عابر اشتباه میگیرن 

دخترم 

ولی تو فامیل دیدم پسره کارو ول کرد رفت دنبال اعتیاد چون زنش تامین میکرد نیازهای مالی زندگی رو

پسرا بی جنبه هستن و راحت پررو میشن

حتی ممکنه پسره دختر پولدارو بگیره اموالشو بالا بکشه ولش کنه 

کاربری دست دو نفره