2777
2789

اگه اندامتون اوکی باشه فقط یکم شکم داشته باشین وخواسته باشین حجم اندامتون یکم بیشتر سه مبرین باشگاه کلی هزینه کنین 4 ماهه میرم نتیجه ای ندیدم فعلا چیکار کنم بیخیال ورزش شم؟  قانع باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ باشگاهی بدون رژیم غذایی جواب نمیده ،مگر اینکه روزی بالای ۴ یا ۵ ساعت ورزش کنی

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

[QUOTE=367046171]خب تغذیم باید چجوری باشه که حجم باسنم وسینم بیشتر شه شکمم تخت شه.؟ [/QUOTEدانه چیا رو هرروز ناشتا بزارین تو برنامتوپ ب جای برنج سعی کنین کینوا استفاذع کنین سینه مرغ یا بوقلمون رو حداقل سه بار در هفته استفادع کنین برای حجم سینه هم نخود پخته شدع ب مرور تاثیر چشم گیرب داره

چی میخوری پروتئین زیاد داره؟ چیکارکردی شکمت تخت شده؟

دانه چیا خیلب کمک میکنع ب ابکردن شکم پهلو حدودا 15 ماهه هوازی کار میکنم قند مصنوعیو کلا حذف کزدمو هفتع ای یبار برنج استفادع میکنم نونم فقط سنگک

من میخوام حجم سینه وباسنم بیشتر شه شکمم تخت شه

حجم باسن معمولا زود ایجاد مبشه البته باید باسن خودتم خوب باشه ولی شکم تخت و مخصوصا حجم بالاتنه طولانیه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭