2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه در اینه که زود وابسته طرف میشیم ادم تا زمانی که اقلا ۹۰ درصد طرفو نشناخته نباید وابسته بشه تن ...

من اونقدرام ضربه بدی نخوردم ولی با چیزایی ک از زندگی بقیه دیدم واقعا حتی دلم نمیخواد ریسکشو قبول کنم ک وارد رابطه شم تا بعد متوجه شم ادم خوبیه یا ن ولی کلا مشکل ما دخترا اینه تو مواقعی ک نباید زیادی احساسی رفتار میکنیم ک بیشتر ب نظرم بخاطر خانوادس اگه اونقد ب بچه ها محبت میکردن ک دلشون با چرب زبونی ی غریبه وابسته نشه و نیازی ب حمایت مرد دیگه نداشته باشه این دردسرا هم نبود اما خب وابستگی انقد سریع اتفاق میوفته ک خودتم متوجه نمیشی ک بخوای جلوشو بگیری

من اونقدرام ضربه بدی نخوردم ولی با چیزایی ک از زندگی بقیه دیدم واقعا حتی دلم نمیخواد ریسکشو قبول کنم ...

درک میکنم چی میگید 

زن و مرد هم نداره 

وابستگی سریع اتفاق میوفته

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

تو این سن ازدواج نمیکنم بعد سربازیش ک میشم18و اینکه من خیلی اهداف شغلی دارم

پس واقع تلاشتو بکن و حداقل 80 درصد تمرکزت رو اهداف شغلیت باشه هرچقدرم پسره ادم خوبی باشه بلاخره ی جایی از زندگی سرت منت میزاره اگه دستت تو جیب خودت باشه خیلی بهتره