2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

85 بازدید | 20 پست

سلام.میشه لطفا کمکم کنید.پسرم دوسال دیگه داره ۳ماهش میشه ولی اذیتم میکنه برا گرفتن از پوشک.هر راه حلی بگید رفتن.یه دو روز میگه یه دوهفته نمیگه.الان بعد ۳ماه تلاش پشت هم دیگه دو روزه پوشکش میکنم دیگه خسته شدم از بس خودم ببرم  و اگه نبرم خودشو خیس میکنه.نمیدونم چه کنم..متوجه حرفام میشه میتونه هم حرف بزنه .غذا میخوره میره دستاش رو میشوره باحوله خشک میکنه..توی غذا خوردن کمک نمیگیره ازم..خیلی چیزا رو متوجه میشه.کار بد و خوب رو هم بگمش میدونه دیگه انجام نمیده ولی موندم چرا نمیگه.یه مدت کوچکترین جیش رو هم بهم میگفت.حتی خودش شلوارشو در میاورد ولی حالا هیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسال و دوماه و ۱۵ روزشه..یک سال و ۶ماهگی از شیر گرفتم.شیر خودمو میدادمش

والا دختره منم دوسال و۱ماهشه ۱۹ماهگی هم از شیر گرفتمش ولی از جیش هنو نگرفتم انگار امادگی نداره ولی بچه اولم ۱۸ ماهگی از جیش گرفتم راحت

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

نمیدونم چرا نمیگه.چند روز میگه .دیگه میگم تموم بعد یهو همون روز یکبار نمیککه

دقیقا ، منم یه بار میگه ، یه بار خودشو خیس میکنه بعد تازه یادش میفته، شبا هم جیش میکنه تو خواب ، باز پوشکش کردم من، اعصابم نکشید وسواس دارم

دقیقا ، منم یه بار میگه ، یه بار خودشو خیس میکنه بعد تازه یادش میفته، شبا هم جیش میکنه تو خواب ، باز ...

پسرم شبا جیش نمیکنه ولی به محض بیدار شدن جیش میکنه.ولی دیکه من چون خسته شدم از بس بردمش جیش کرد و پی پی و تا نبرمش نمیگه