2777
2789

اگه کسی بخواد با هدف ازدواج و رابطه بلند مدت وارد رابطه ایی بشه از کجا میتونه طرفشو پیدا کنه جه دختر جه پسر 

منظورم فرد خوب و خانواده دار و اهل زندگیه نه جهت تفریح

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا همون خاستگاریه که تو خونس نامزد میمونن یا.... هرجایی شما فقط پسرو بکشون خونه

خب مثلا کجا باید اون پسر دختر اشنا بشن که پسره بیاد خاستگاری؟ داخل پارک ؟🙄

محل آشنایی آنچنان اهمیت نداره وتضمین جدی شدن رابطه نیست بیشتر هدف شخص و شخصیت طرف و خواستن طرف که موجب جدی شدن رابطه میشه من خودم اولین بار همسرم تو خیابون دیدم و باهاش آشنا شدم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
عجب یعنی جای خاصی نیست که بتونن اشنا بشن ؟ مثلا کتابخونه؟

سرکارمون گذاشتی؟ 

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

محل آشنایی آنچنان اهمیت نداره وتضمین جدی شدن رابطه نیست بیشتر هدف شخص و شخصیت طرف و خواستن طرف که مو ...

خیابون؟ چجوری مثلا داشتن راه میرفتن بهتون شماره دادن؟ یکی خیلی درونگرا باشه و اصلا خوشش نیاد اینجوری چی؟ باید سنتی ازدواج کنه؟