2777
2789
ما همینجوری خانواده هامون دوست خانوادگی بودن رفت امد داشتیم همینجوری دوست معمولی شدم مثلا همو میدیدم ...

خش به حالتون خانواده ما با هیچکی ارتباط نداره ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیابون؟ چجوری مثلا داشتن راه میرفتن بهتون شماره دادن؟ یکی خیلی درونگرا باشه و اصلا خوشش نیاد اینجوری ...

نه اونجوری ولی خب کلا اولین دیدار مون خیابون بود ربطی به درونگرا بودن نداره بالاخره محل آشنایی می‌تونه خیابون محل کار کتاب خونه فروشگاه و...هرجا باشه مهم اون ارتباط بعدش که باعث جدی شدن رابطه مشخص می‌کنه نه محل آشنایی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
چرا دیگه هر جااااا که امکان دیدن و صحبت باشه میشه دانشگاه ، کتابخونه ، محل کار همه جاااا

یعنی خب چجوری طرف که نمیشناسه مثلا دختره رو که خانوادش چجورین اخلاق چجورین که بره جلو حرف بزنه اصلا شاید طرف تو رابطه باشه ...