2777
2789
عنوان

همسرم دو سه روز نیست و به شدت وابستشم نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست

عزیزم خودتو کنترل کن مردا از زن وابسته بدشون میاد 

حتی اگه دور از جان از دلتنگی هم مردی زیاد بروز نده 

اما دیگه پیش خودت که نمیتونی پنهان کنی سرگرم کن خودتو برو خونه مادرت سر بزن خونه مادر شوهرت اگه دوستی داری دعوتش کن فیلم دانلود کن ببین سریال دانلود کن که کنجکاو بشی دنبالش کنی  با همسرتم به اندازه در تماس باش زود میگذره گلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از حالت حالمممم بهم خورد 🤢🤢🤮🤮🤮

دیر یا زود چوب وابستگی مسخره ات رو میخوری، مردها موجودات عنی هستن گاهی فقط زمان لازمه تا یه زن اینو بفهمه 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

تراپی!

صد درصد تراپی

بهم بگین سنگدل ولی ازدواج وابستگی نیست

ازدواج دلبستگی هست

وقتی تبدیل میشه به این شدت از وابستگی، فقط آسیب داره 

دلتنگی طبیعیه

بیقرار شدن تا حدی طبیعیه

ولی وقتی به این سرعت بریزی بهم و شرح وظایف روزانت دچار اختلال بشه و از روند عادی زندگیت خارج بشی نیاز به کمک داری که روانشناس کمکت میکنه

یه زوج (هرچقدر عاشق) باید بتونن مدتی دور از هم دووم بیارن

اینکه نمیتونن دووم بیارن نشونه استحکام رابطشون نیست، نشانه طرحواره های درمان نشده‌شون هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم خودتو کنترل کن مردا از زن وابسته بدشون میاد حتی اگه دور از جان از دلتنگی هم مردی زیاد بروز نده ...

آره زیاد بروز نمیدم و خودم این وابستگی رو دوست ندارم واسه همین دنبال چارم

تراپی!صد درصد تراپیبهم بگین سنگدل ولی ازدواج وابستگی نیستازدواج دلبستگی هستوقتی تبدیل میشه به این شد ...

اونجوری نیستم که نتونم کاری انجام بدم الانم حالم اوکیه ولی خودم میفهمم که وابستگیم زیاد شده فقط نمیدونم چجوری کمش کنم

اونجوری نیستم که نتونم کاری انجام بدم الانم حالم اوکیه ولی خودم میفهمم که وابستگیم زیاد شده فقط نمید ...

عزیزم بعد یه ساعت نشستی گریه کردی

بعد معتقدی اونجوری وابسته نیستی یا حالت اوکیه؟

راهشو گفتم دیگه

تراپی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه ولی چون کارمون یکیه و کل تایممونو پیش همیم فکر میکنم واسه همین انقد وابسته شدم

شغل همسرم طوری که نصف ماه رو خونه نیست علاوه بر خوبی هایی که دوری داره ولی همچنان بعد 20سال وقتی میره دلمم باهاش میره😄طبیعی بنظرم وقتی کسی رو دوست داری دوریش عذاب سختیه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم بعد یه ساعت نشستی گریه کردیبعد معتقدی اونجوری وابسته نیستی یا حالت اوکیه؟راهشو گفتم دیگهتراپی

گریه که طبیعیه قبل اینکه عزیزت بره سفر

طرحواره درمانی رو قبول ندارم ولی تحلیلی رو شاید شروع کردم اگه از پسش بر نیومدم و این حالم تو شرایط دیگ ادامه دار شد حتما میرم

ولی الان خونوادمم نیستن تنهاییم بیشتره واسه همین اذیتممم

گریه که طبیعیه قبل اینکه عزیزت بره سفرطرحواره درمانی رو قبول ندارم ولی تحلیلی رو شاید شروع کردم اگه ...

گریه طبیعی نیست کی میگه طبیعیه

من اصن با نوع تراپی کاری ندارم تو همون تحلیلی رو هم شروع کنی تهش باید همین طرحواره هایی رو درمان کنی که از اینکه فکر کنی داریشون طفره میری