2777
2789

میدونی چرا پسرا عملی دوس دارن چون دیگه لازم نیست واسه عمل اون دختر خرج کنن همین 🤷

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین نچرال از نظر اونا ی چیز دیگه س ما میگیم مثلا دختر بینیش عقابی باشه یا حتی لباش نازک نچرال اوکی ...

بستگی ب سلیقش داره یکی نچرال دوس داره یکی عملی

در ظمن عملی عملیع طبیعی نیس

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

کی مخوان یاد بگیرن به سلیقه هم احترام بذان خدا داند

واقعا منم هیچی نگفتم خب توهم میتونی برو عمل کن هی ب نچرال بودنش افتخار میکنه و بقیه اونایی ک عمل کردن رو مسخره میکنه در صورتیکه واقعا تغییراتی لازم داره 

من بر عکس پدرم که مرد خوبی برای مادرم نبود میخام مرد خوبی باشممیخام دل دختری رو‌ نشکنم چون اشک های م ...

مطمعنم که مرد خوبی میشی حسم میگه باهر دختری باشی خوشبختش میکنی 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

مطمعنم که مرد خوبی میشی حسم میگه باهر دختری باشی خوشبختش میکنی

تشکر بابت حستون

خدا به خانواده محترم سلامتی بده ✨

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

میدونی چرا پسرا عملی دوس دارن چون دیگه لازم نیست واسه عمل اون دختر خرج کنن همین 🤷

دقیقا کاملا موافقم با حرفت

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

چه عملاییی داره مگه زنداداشت؟

بدنش پیکره کلا 

ممه هاش عمله

دماغش عمله 

لبش ژله 

چشاش لیفته

جای سالم نداره😂😂

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
چه دافی دارین 😅اخلاقش خوبه حداقل؟

😂😂

والا اخلاقشو نمیدونم کلا جلوی ما حرف نمیزنه 

مظلومه اما وزه 

نمیدونم تونستم منتقل کنم😂

😂😂والا اخلاقشو نمیدونم کلا جلوی ما حرف نمیزنه مظلومه اما وزه نمیدونم تونستم منتقل کنم😂

اگه تازه اومده که قراره پدرتون رو دراره از الان سیاست داشته باشین در رفتار با برادرتون

اگه تازه اومده که قراره پدرتون رو دراره از الان سیاست داشته باشین در رفتار با برادرتون

ن خواهر تازه نیست ۲ سال ازدواج کردن 

من ندیدم این بشر یبار با ذوق حرف بزنه 

کل حرفاش ب بله یا خیر خلاصه میشه