2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه جا تو بودم دست مامانمو میگرفتم میرفتم یه شهر دیگه

ما نمیدونیم پدرش اخلاقش چیه...

یه دختری اینجا شرایط اسی و داشت 

با مادرش فرار کرده بودن 

سیم کارت و همه چی عوض کرده بودن و ی خونه اجاره کرده بودن

ولی باز باباش پیداشون کرده بود

مدام پیام میداد ک پیداتون کنم میکشمتون...

آخر نمیدونم طفلی چی شد

ما نمیدونیم پدرش اخلاقش چیه...یه دختری اینجا شرایط اسی و داشت با مادرش فرار کرده بودن سیم کارت و همه ...

وای چجوری پیدا کرده بود پس؟؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

ما نمیدونیم پدرش اخلاقش چیه...یه دختری اینجا شرایط اسی و داشت با مادرش فرار کرده بودن سیم کارت و همه ...

مادرم خیلی ساده هست صدسال دیگم نمیاد

هر روز پدرم بهش میگه خراب ج.نده فلانی فلانی و خیلی خیلی خیلی اذیتش میکنه ولی نمیدونم چرا حتضر نیست حتی جدا بشه

میترسه کسی منو نگیره

مادرم خیلی ساده هست صدسال دیگم نمیادهر روز پدرم بهش میگه خراب ج.نده فلانی فلانی و خیلی خیلی خیلی اذی ...

چه فایده وقتی زندگیتون و تباه کرده(:

میترسم ب زور شوهرت بده...

خدایا هدفت از خلقت این آدما چی بووودد

خیلی ناراحت شدم برات خداکنه شرایطتت خوب بشه .اره برو پیش مامان بزرگت بهتره .اگه تونستی یه تایم برو ف ...

تو شهر کوچیکم نمیتونم برم🥹و چون تاحالا از خونه نرفتم بیرون زیاد اصلا ارتباطاتم خوب نیست نمیتونم درست حرف بزنم در حدی که فروشندگی کنم

نمیدونمخیلییی پیگیرشون بودهخیلی هم آدم بدی بودمدام کتک و...

وای دلم لرزید یهو خدا ایشالا هرجا هستن پشت و پناهشون باشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...