2777
2789
عنوان

ظرفای جهیزیمو دوست ندارم پول هم ندارم باز بگیرم طرح ظرفا هم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 45 پست
کاش شما شعور داشتید توهین نمیکردید ... هر کسی توی جایگاه خودش خودشو درک میکنه ... شاید شما هم شعور د ...

واقعا فرق توهین و نمی‌فهمین عزیزه دل تایپک نزن وقتی اینقدر روحیت حساسه

نمیتونی قسطی بخری؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا فرق توهین و نمی‌فهمین عزیزه دل تایپک نزن وقتی اینقدر روحیت حساسه

کاش عقل داشتید بجای ظرف ...!! به نظرتون توهین نیست 

اهان شما مثل اینکه درست حرفای خودتونو نمیفهمید ... 

ان شاالله یه ازدواج خوب داشته باشی

فدات  عزیزم 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

اتفاقا چیزی که متوجه شدم 

این هست که مرتب چیزهای قدیمی دوباره مد میشن 

چه توی لباس 

چه ظرف و ظروف و.........

جنس های قدیمی تر هم گرونتره 

هم باارزشتر 

اصلا به حرف دیگران اهمیت نده 

چون تنوع ظروف خیلی زیاده 

و هر روز جنس جدید به بازار میاد 

دیگران حرفی زدن 

یه لبخند بزن 

بگو میخرم حتما 

اعتنا به حرف دیگران نکن 

یه باشه و چشم الکی بگو 

ولی بگذر و اعتنا نکن 

ویکتوریا طرح معروفیه عکسشو ندارم

سرچ زدم دیدم. خوشگله که. بهتر از این بشقاب های لب طلایی که هیچی نداره‌. منم طرح دار برداشتم برای چینی جهازم‌. بشقاب ارکوپال ولی از همین لب طلایی ها برداشتم که اصلا دلم نمیخواد استفاده کنم. توشم خط افتاد همچی معلومه. هرکی بهت گفت بگو من بشقاب ساده دوست ندارم ترجیحم این طرح بود

نهه

اشکال نداره وقتی کاری از دستتون برنمیاد 

انشالله پول دستتون میاد بهترین ها رو میخرید

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠