2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه 😐من باز این هفته فکر کردم منظور بود

قشنگ یادمه دو روز مونده بود از اون هفته 

گفت تا دوهفته

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

😂😂😂اشکال نداره بگوبه خدا میخوام بدونم حس ششمت چی میگه

شوخی میکنم😂😂

حس میکنم کلا شوخ طبعی ارومی برونگرایی تنهایی اکثر اوقات دلت زیاد با جمع نیست

یا تو جمعی ک دلت میخواد نیستی 

امممم حس میکنم خیلی مهربونی و دوست نداری کسی ناراحت باشه کلا سعی میکنیم اوکی کنی حال طرف

زود انس میگیری با بقیع

خواهش میکنم ببین فک کنم حسن زاده ۲۰۰خورده ای ولی اون یکی حاج آقا۵۰تومندوست منم مشکل داشت؛یه مشکل خیل ...

گلم کدوم یکی ازون دوتا اقا بهتر هستن؟؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

شوخی میکنم😂😂حس میکنم کلا شوخ طبعی ارومی برونگرایی تنهایی اکثر اوقات دلت زیاد با جمع نیستیا تو جمعی ...

آره تقریبا❤️😂

مرسی گللل😘🌻

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

گلم کدوم یکی ازون دوتا اقا بهتر هستن؟؟

هردوتاشون خوبن عشقم

ولی میخوای سریع بهت بگه برو تو تلگرام حاج آقا سهرابی ازشون بپرس و اگر دوست داری دوباره بررسی بشی از آقای حسن زاده

عشقم نگران نباش،کارشون خوبه بهت میگن اگر مشکلی داشته باشی و بهت راه حل میده

اگر نتیجه گرفتی تگ کن من رو تو تاپیکت که خوشحال بشم❤️😘

هردوتاشون خوبن عشقمولی میخوای سریع بهت بگه برو تو تلگرام حاج آقا سهرابی ازشون بپرس و اگر دوست داری د ...

خیلی ممنونم عزیزم چون در مضیقه مالی هستم ارزون ترو میرم😐🌸

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

خیلی ممنونم عزیزم چون در مضیقه مالی هستم ارزون ترو میرم😐🌸

فدا سرت 

هردوشون عالین