2777
2789
چندساعت درروز می خونیچه رشته ای هستی

تجربی 

۴..۵

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری ۱۲ ساعت می خونیمن زود خسته می شمچیکار کنم

مجبوری 😂😂😂همش ب دانشگاه فک میکنممم 

منم خسته میشم شدید

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

مجبوری 😂😂😂همش ب دانشگاه فک میکنممم منم خسته میشم شدید

واییی افرین

من نمیتونم ذهنمو کنترل کنم

یه روز اکیم

یه روز عاشقم

یه روز هوس بیرون میکنم

ولی وقتایی که به دانشگاه فک میکنم دوست دارم بخونم🥲

چطور میتونی هر روز به دانشگاه فکر کنی خواهرم

من زود خسته می شمچیکار کنم به نظرت؟

منم همینم 

واسه همین انقد کم میخونم

رشتت چیه

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

چجوری این همه می تونی؟خسته بشی چیکار می کنی؟؟

راستش نوسانی میخونم اصلا تا الان از خودم راضی نبودم

من واقعاا خیلی کم پیش میاد 10بخونم

کلا درحال استراحتم من

دیگه خسته شدم از بیخیالیام🥲

واییی افرینمن نمیتونم ذهنمو کنترل کنمیه روز اکیمیه روز عاشقمیه روز هوس بیرون میکنمولی وقتایی که به د ...

بخاطر اینکه من محدودیت زیاد دارم

یدونه عشق خوشگلللل که پنج ساله مجازی دوستیم یعنی من الان ۱۸ سالمه از ۱۳ سالگی باهاش دوستم بعد اینکه قسمتم نشده ببینمش

و طلسممممههه با دانشگاه شکستع میشه 

وقتی به عشقققق نازنینم فکر میکنم میتونم ببینمش و به اغوش بکشمش بوسش کنم قطعا انگیزه میگیرم

یعنی انگیزه من اونه(:

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺