2777
2789
عنوان

پیام دادن به اکسم کار درستیه

282 بازدید | 29 پست

چند روز پیش از همه جا بلاکش کردم و دیدم امروز اونم منو بلاک کرده 

یه بار خاست آشتی کنیم ولی من نخواستم دوباره اوکی شیم 

خیلی تو رابطه اذیت شدم و روز اخری فهمیدم عذاب وجدان دارع و ناراحته میخاسم بدونه بخشیدمش یه حرفایی دیگه بزنم 

کار درستیه ؟!

آگه شمام جمله محترمانه ای در این خصوص ب ذهنتون میرسه بگید 

(اگه میخواید بگیید پیام نده و فلان رد ببشید ممنونم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بیخیال‌. سر حرف باز میشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یبار خواست آشتی کنین؟ همین؟ 

و توام میخوای بری پیام بدی؟ 

اگه واقعا میخواستت الان پیویتو سوراخ کرده بود 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
اگه فک می‌کنی کوچیک نمیشی بگو

در ارتباط نیستیم ولی اون یکماه پیش تبریک گفت

توام بنظرم از بلاک درش بیار یه هفته صبر کن بیین در میارا یا نه

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
یبار خواست آشتی کنین؟ همین؟ و توام میخوای بری پیام بدی؟ اگه واقعا میخواستت الان پیویتو سوراخ کرده بو ...

یبار پیشنهادشو میده شد شد نشد بیخیال میشه؟ من بودم همچین آدمیو تا روز اخر عمرمم سراغشو نمیگرفتم 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ