من پارسال تویه مدرسه بودم که مدرسه پایینی پنجره کلاس هاش دقیقا توی مدرسه ما بود ....روز اخر مدرسه بودواردو گذاشته بودن دیگ میدونین دخترا جمع شن رقص ازشون دور نیست حالا من تو خونه خیلی میرقصم ولی روم نشد جلو دوستام برقصم دوستام انقد اسرار کردن ک من تکی رقصیدم و بچه ها دورم بودن وقتی ک برگشتم دیدم ی معلم اقا دقیقا داره از اون پنجره ها نگاه می کنه ... وای اون لحظه انقد خجالت کشیدم بخدا اصلا حواسم ب اون نبود ... حالا بعد سه ماه برادر زادشو فرستاده خاستگاری من ...من خیلی عصبانی شدم به اون دخترم حرف زدم ... ولی خیلی ذهنم درگیره ... من میرقصم فقط تو خونه ی بار اومدم برقصم با دوستام ... ک... بخدا من چادر میپوشم و هر روز دعا توسل و زیارت عاشورا میخونم حتی بعد اون اتفاقم چله گرفتم ک خدا ببخشه گناهمو ولی الان باز این اتفاق افتاده خجالت میکشم ک اون اقا اون رقص منو دیده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره