2777
2789
عنوان

بیاین کمک😔

68 بازدید | 9 پست

دوستان کسی قطره خوراکی هالوپریدول مصرف کرده تاحالا؟ یعنی پزشک داده باشه بهش...

توروخدا از تجربه هاتون بگید من دو شبه دارم میخورم نمیدونم چی در انتظارمه میترسم کمککککککک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا چی میخوری

استرس و اضطراب و دلهره و دلشوره شدید دارم و رفتم دکتری ک خیلی تعریفشو میکردن دو تا قرص داده یکیش پروپرانول ۱٠ یکیشم گیاهیه ضد اضطراب و ارامبخشه و این قطره خوراکی هالوپریدول 

برای چیە این

استرس و اضطراب و دلهره و دلشوره شدید دارم و رفتم دکتری ک خیلی تعریفشو میکردن دو تا قرص داده یکیش پروپرانول ۱٠ یکیشم گیاهیه ضد اضطراب و ارامبخشه و این قطره خوراکی هالوپریدول

منم بعضی وقتا اینجوری میشمبنظرت لازمە دکتر برم؟امیدوارم خوب بشی گلم

بستگی داره بعضی وقتا ک میگی چقد باشه و علائمت چجور باشه و اینکه چه مدت تو روز یا هفته باشه... 

واسه من ک همیشگیه یعنی کل روز و ساعت و ثانیه هام با ترس و دلهره و دلشوره داره میگذره حتی خیلی بی دلیل

بستگی داره بعضی وقتا ک میگی چقد باشه و علائمت چجور باشه و اینکه چه مدت تو روز یا هفته باشه... واسه م ...

منم اکثر اوقات بی دلیلە

هرچی فکر میکنم دلیلی بە ذهنم نمیاد،یااگە دلیلی هست انقد کوچیکە‌ کە لازم نیس انقد اضطراب داشتە باشم

سعی میکنم خودم آرامشمو ب دست بیارم،خوب نشدم یە دورە دکتر میرم 

منم اکثر اوقات بی دلیلەهرچی فکر میکنم دلیلی بە ذهنم نمیاد،یااگە دلیلی هست انقد کوچیکە‌ کە لازم نیس ا ...

بهت درخواست دادم اگه فکر میکنی مزاحمت نیستم قبولش کن با هم در ارتباط باشیم شاید بتونیم تجربیاتی بهم منتقل کنیم