2777
2789

میرنجونه . پسره دلش میشکنه هر بار تو عصبانیت دختره چون کامل تخریب شخصیتی میشه توسط دختر

و به دختره چندین بار فرصت میده تا اصلاح کنه اخلاقشو

در اخر باز بحث میشه و جفتشون همو بلاک میکنن ولی دوباره درمیارن از بلاکی 

حالا دختره بازم پسره رو دوست داره و یبارم رفت پیوی بهش گفت این بار دیگه جدیه پشیمونیم ولی پسره گفت نه تمومه و بکش بیرون از من .بذار راحت باشم 

دختره هم گفت پس بلاک کن و شمارمو بذار بلک لیست چون بابت اذیت کردنام عذاب وجدان دارم و میخوام از دلت درارم که ببخشی منو ولی نمیذاره پسره

باید چیکار کنه دختره؟ 

همون نیوشام 

بنظرم از هم فاصله بگیرن

چه دختر چه پسر آدم بی اخلاق و عصبانی غیرقابل تحمله

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ی هردو تاشون بهتره که از هم دور باشن و فراموش کنن

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۴ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

دختره باید چیکار کنه؟!!

دختره کاراشو کرده 

پسره باید بزارتش تو لیست بلاکی بره دنبال یکی دیگه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
پسره دیگه ازبس دختره اذیتش کرده زده شده ولی دختره رو دوس داره دختره کافیه یبار اون کارارو کنه طرف دی ...

از کجا فهمیدی که دختره رو هنوز دوس داره؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
از کجا فهمیدی که دختره رو هنوز دوس داره؟

چون دختره بهش گفته یا فلان کارو کن یا کلا بزار بلاک لیست پسری که دوصش نداشته باشه فوری میزاره بلاک لیست 

میگه کاری نکرده بعدم دیگه مشخصه که پسره فقط خسته شده از کارای دختره و الان خودشم نمیدونه باید چه تصمیمی بگیره