بچها این مشکل دختر عممه ازتون نظر میخاد،دختر عمم پنج ساله با یه اقا پسری هست،خانواده ها در جریانن فقط خانواده دختره پدرش نمیدونه،حالا یه دختری هست قبل از دوستی اینا تایمی ک مثلا پسرا میرفتن دم دبیرستانا تیکه اینا مینداختن بچه بازی حرف میزدن باهم، دیگ گذشت و گذشت تا دختر عمه من با این اقا دوست شد، دختر عمم رو پیج اینستاگرام این پسره بود پارسال اون دختره ک قبلا با این پسره حرف میزد تو اینستا پیام دادم که سلام علی(اسم مستعار میگم) چخبر توله خبری ازت نیس
دختر عمه منم این پیامو دید ب دختره پیام داد ک کاری داشتی پیام دادی دختره ام خیلی هاره گفت ب تو ربطی نداره با خودش کار دارم بعد این دختره اسم دحتر عمه منو تو بیو پیج پسره دیده بوده و میدونسته باکسیه
دخترعمم گفته رابطه ۴سالم ب من ربطی نداره پ ب تو داره اونم گفته چقد پیگیری تو حالا بعدا ب خودش میگم و که یکم فحش و فحش کاری شد دختر عمم بلاکش کرد
گزشتتتت، تاااا امسال دختر عمه منو پسره رابطشون کلاااا به هم خوردو سر یه موضوعات دیگه ای جدا شدن، ۳ماه باهم نبودن،نگو حالا تو اون سه ماه دختره باز پیداش شده و حرف زدن و یه مدت حرف میزدن، بعد ۳ ماه پسره برگشت سمت دختر عمم و اشتی کردن خلاصه، بعد خوده پسره گفت ک مثلا حرف زدم و اینا پلی جاو دختر عمم هرکی بود و نبود و بلاک کرد و شماره هارو پاک کرد، حالا پنجشنبه که دخترعمم و پسره بیرون بودن دختره با یه خطه دیگ زنگ زد ب پسره دخترعمم فهمید اونه شماررو گرف از پسره زنگ زد گفت کاری داشتی ز زدی دختره باز گفت ب تو ربطی نداره دخترعمم حرصی شده گفته چقد تو پکو داره ای و اینا دختره ام گفته حالا تو امشبو برو بد**ه فعلا😐ببخشید واضح گفتم دوستان
گوشیو قطع کرده دختر عمم پیام داده فحش کاری دیگ پسره ام ویس داده ب دختره فحش داده ک من فلانی(دخترعمه منو) دوست دارم تو گوه میخوری به من زنگ میزنی امشب نمیخام شبمو خراب کنم ولی دهنتو فلان میکنمو فلان خانوم و اینا دختره ام ویس داد گفت اخی چرا حرص میخورید حالا اروم باشید توام اروم باشه تو زیر خوابی یکی دوشبه ای اشکال نداره و اینا بعد ددیگ بلاک کردن همو
حالا دخترعمم خیلی عصبیع میگ اگ من پیشش نباشم باز زنگ بزنه چی اگ اون شب من پیشش نبودم زنگ میزد چی میخاست بگه بهش ینی
نظر شما چیه
پسره ۲۹ سالشه دخترعمم۲۲