2777
2789
عنوان

دختره عوضی به من گفت تو یه شبه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست

دخترعمت نباید بپره وسط با اون دختره حرف بزنه و دعوا راه بندازه که فحش بخوره، باید کاری کنه پسره بره اونو فحش کش کنه و بترسونه، مثلا باید از اونجا قهر میکرد میومد خونه و حداقل ده روز جواب پسره رو نمی‌داد ، البته اگه نمیترسه باز بدو بدو بره با کسی دیگه دوست بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عملا پسره بهش خیانت کرده دوراش زده برگشته بعد دختر عمه ات درگیره دختره اسچرا ؟نباید به پسره برگرده ت ...

چی میگید رابطه کلا تموم شد همه چی به هم خورد دختر عمم برای اشنایی با کسی دیگ حرف زد ولی خب نشد دیگ برگشتن به هم ۳ماه هیچ ارتباطی نداشتن خیانت حساب میشه مکه الان کی میتونه دوهفته تنها بمونه چ برسه سه ماه

دختره که خیلی بیشعوره ولی سوالم اینه که احتمالا پسرم یه کرمی ریخته که دختره تا الان زنگ میزنه و پیام ...

کرم ک خب اره تو اون ۳ ماه ک با دختر عمم نبوده با دخترای دیگ حرف میزده دیگه ولی باز مشکلی اینه دختره میدونه این با کسیه ول نمیکنه

پسره که سنشم داره بالا میره.۴ سالم که با همن .اگه واقعا میخواست دختر عمو تا حالا رسمی شده بودن دیگه!

شرایط مالی

خانواده ها کامل در جریانن ولی خب یکم شرایط خوب نیست اما هردو میخان

دخترعمت نباید بپره وسط با اون دختره حرف بزنه و دعوا راه بندازه که فحش بخوره، باید کاری کنه پسره بره ...

خب دخترعمم میگه قسم خورد به روح خالم به جون ابجیم به مرگ مادرم من بلاک کردم دختره با یه خط دیگه زنگ زده بعد معلوم بود تو این مدتی ک اشتی کردن ارتباطی نداشتن ینی اشتی ک کردن ارتباطه با اون قطع شده دختر عمم سر اینکه اون با ی خط دیگ ز زده بود قهر میکرد میرف؟

خب دخترعمم میگه قسم خورد به روح خالم به جون ابجیم به مرگ مادرم من بلاک کردم دختره با یه خط دیگه زنگ ...

بله باید قهر میکرد ، چون اون دختر نباید جرات کنه به این آقا زنگ بزنه ، آقا اگه خودش خوشش نیاد یه جوری دختره رو میشونه سرجاش که بترسه شمارشو نگاه کنه چه برسه زنگ بزنه ، وقتی دختره جرات می‌کنه زنگ بزنه و جرات می‌کنه اینجوری حرفای رکیک به دوست دختر این آقا بزنه ،نشانه بی عرضگی آقا و کرم داشتنشه 

خب بعد ۵ سال من چجوری بهش بیام بفهمونم ک وقتت هدر ندهدلس مگه راضی میشه

در کل دختره داره خودشو میاره پایین وقتی می‌افته وسط و فحش میخوره ، من جاش بودم دهن به دهن یه به قول خودش ج ن د نمی‌شدم حتی به خاطر شوهرم که پدر دوتا بچه هامه همچین خودمو نمیندازم وسط که شخصیتم خرد بشه، چه برسه واسه دوست پسری که معلوم نیست چی میشه بیافتم وسط فحش بخورم