2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت بدرد نخور😑💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 52 پست

مطمئن باش دوستت نداره

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بستگی داره رابطه تون در چه حدی هست؟

اصلا ربطی به این نداره کسی خسیس نیس توقرار اول خودشو نشون میده مطمئن باش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نترس با سگم ی هفته در ارتباط باشی بهش علاقه مند میشی فقط بندازش دور قشنگ مشخص طلاق عاقبت رابطه تونه

چه کفری😂😂

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
میگه من وظیفه ای ندارم هنوز زنم نیستی

اونیی که الان برات خرج نکنه بعدنم ک زنش بشی خرج نمیکنه

گول نخور حرفاشو

بقران اگه بعد برات سر سوزن چیزیم بخره

مگه یکاری کنه همش حسرت زندگی بقیه رو بخوری

ینی انقد تو موندی یا ارزشت کم شده ک باید برای اینکه چیزی برات بخره خوشحالت کنه ذوق کنی باید خودت بهش بگی ب روش بیاری؟؟؟

این چه مردیه ، والا کسایی ک من دیدم از خداشونه خرج کنن اتفاقا خرج ک میکنن خودشون خوشحال ترن

بنداز بره این ادمو ، بخدا زندگیتو تباه میکنه

گور بابای دوست داشتن وقتی قراره کنارش عذاب بکشی

مگه برای ازدواج فقط عشق مهمه؟؟؟

بندازش تو سطل اشغال دختر 

بحث یک عمر زندگیه ن چند سال

بچه دارم بشی حسرت چیزای کوچیکو حتما ب دل بچه‌هم میزاره

تازه قرار بود برم شهر ایشون زندگی کنم😑

این اشتباه رو نکن منو سوار همون ماشینم نمیکنه اینقد خسیسه زورش میاد ببرمون بیرون باماشینش که احیانا یه تخمه نخره بندازش دورتادیرنشده 

منکه بخاطر همین کاراش بایه بچه توفکرطلاقم ایناآدم بشو نیستن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اونیی که الان برات خرج نکنه بعدنم ک زنش بشی خرج نمیکنهگول نخور حرفاشوبقران اگه بعد برات سر سوزن چیزی ...

میگف من خسیس نیستم‌ ماه پیش برای خودم ۱۷ تومن خرج کردم😐😐😐انگار برای من کرده !!

مرسی عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی 💔💔

این اشتباه رو نکن منو سوار همون ماشینم نمیکنه اینقد خسیسه زورش میاد ببرمون بیرون باماشینش که احیانا ...

خیلی سمن اینا . باهاش بیرون میرفتم از صبح تا غروب

دو تا چیپس میخرید نهایت یه اب معدنی 

کار همیشش بود سر برج و ته برجم نداشت ک بگم نداره درک کن

میگف من خسیس نیستم‌ ماه پیش برای خودم ۱۷ تومن خرج کردم😐😐😐انگار برای من کرده !!مرسی عزیزم وقت گذاش ...

زر زده بقران خاهر گولشو نخور

برا خودش کرده ک کرده

برا تو چیکار کرده،؟؟ برا خوشحالیه تو کرده مگه؟؟

اره ادم رو دل میشه برای خودش ۱۸ تومن اصلا خرج کنه

ولی برا یکی دیگه دلش نمیشه مگه اینکه عاشقش باشه

فداتشم عزیزم 

خیلی سمن اینا . باهاش بیرون میرفتم از صبح تا غروبدو تا چیپس میخرید نهایت یه اب معدنی کار همیشش بود س ...

میدونم چه میگی قشنگ منت همون چیپسم میذارن شاید الان روش نشه بگه بعدازدواج میگه 

حتی برابچمم زورش میاد چیزی بخره ازدستش یه پاروانی شدم