2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت بدرد نخور😑💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این ذهن من واقعا دیگه خیلی خراب شده🤣😵‍💫😵‍💫😵‍💫فکر میکردم رابطه ج رو میگی فقط از زبونشواقعا بای ...

منم همون فکر وکردم 🤣🤣🤣

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
انقد گریه کردم سرم درد میکنه . خیلی دوسش داشتم ولی دیگ خیلی عقده توو دلم جمع شدم

کو اسکرین.ندیدم.گذاشتی لایک کن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

بگو بهت فشار نیاد ی وقت

دختری ک میاد میچسبه ب پسر ینی پایینه دیگه هنر ک نکردی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این ذهن من واقعا دیگه خیلی خراب شده🤣😵‍💫😵‍💫😵‍💫فکر میکردم رابطه ج رو میگی فقط از زبونشواقعا بای ...

واااای🤣🤣

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
میگه من وظیفه ای ندارم هنوز زنم نیستی

اوه جدی؟

پس باهاش کات کن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!