2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۷ باااار؟؟›😳🤷🏻‍♀️چخیرع مگه

هر هفته ۷ روزه خو هرروز میرم نرم عصبی و کلافه میشم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شامپو برا موهای چرب میزنه ولی باز چربی سرش خیلی زیاده مثلا سلمونی میره اگه صبر کنه موهاش خشک بشه بعد ...

ی شامپو هست مال سبوس اون خییلی خوبه

شامپو سدر صحتم دیدم کلا همین شامپو معمولی ها عالین

شامپو بدون سولفات میزنم ، چه آسیبی مثلا؟

همین ک هرروز خیس میشه به مرور ریزش میاره 

سست میکنه موهارو 

اگه تونستی فقط بدنتو بشور 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
اینایی ک توی خیابون بو میدن مشخص شد چرا..توی نی نی سایت دیدم هم پریودی حمام نمیرنهم دیر به دیر!باور ...

وای دقیقااا🤢🤮من ک روز اول پریودیمم میرم ی دوش سریع میگیرم میام بیرون ولی حسابی 

نرمال این که ما انجام میدیم

آره دقیقا الان من دیشب رفتم حمام شامپو زدم موهامو لیف و... امروز دیگه فقط گردن ب پایین لیف زدم چون شاغلم دوست دارم همیشه بوی خوب بده بدنم

آره دقیقا الان من دیشب رفتم حمام شامپو زدم موهامو لیف و... امروز دیگه فقط گردن ب پایین لیف زدم چون ش ...

درسته کارت به خدا

اونروز فروشگاه بودم دم صندوق صف بود دو سه تا خانم جلوم بودن

خدا شاهده رسما بوی خون میدادن