2777
2789
عنوان

تاحالا اطرافتون همچین ادمی بوده

287 بازدید | 54 پست

نمی‌دونم منظورمو می‌تونم خوب برسونم یا نه ولی انگار تشنه‌ توجه اند به هر قیمتی

دنیال چصناله های الکی

دنبال بهونه واسه تظاهر به افسردگی

خطخطی کردن دستا

یا الکی ادای پنیک رو در میاورد ، خب صد در صد یه چیزایی قشنگ مشخصه که نقش بازی کردنه

باور کنید قضاوت نکردم نشستم دلیلاشو گوش بدم

مشکل یکیو بی ارزش نمیشمرم ولی درحدی که بخوای خط بندازی خودتو نیست

یا واسه ببخشید ک.صکلک بازی با استامینوفن خودکشی کنی ، آدمی که حالش خوب نیست خب با یه چی خودکشی میکنه مطمئن باشه میمیره نه استامینوفن

اصلا سعی میکنی از اون حال بیرونش بیاری خودش نمیخواد انگار 

سر چیزای مسخره و بی معنی 

سر اینکه مثلا دوستش تو مدرسه اینو ایگنور کرده یا با یکی دیگه دوست شده که این باهاش بد بوده

خب کار دوسته رو تایید نمیکنم ولی اینهمه کصونه واویلا بازی نداره که ، فوقش دوسته رو کنار بذار

کوچکترین حرفیم بزنی میشی آدم بده 

انگار دنبال اینه که مریض باشه یا فاز غم بگیره 

واقعا موندم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ها دختر داییم😂

قطع ارتباط کردم الان بعد یه گروه‌دوستانه داریم

تو اون نوشته بچه ها من از سرما سریع اومدم جلوی بخاری تشنج کردم ، بعد من واقعا تمایلی ندارم به ارتباط

حالشو نپرسم تو کل مدرسه پخش میکنه که فلانی حال منو نپرسیییید من تشنج کردم بهم اهمیت نداد

وقتی اومدی اینجا میگی یعنی زنده ای دیگه

یا الکی میگفت خودمو میکشم گوشیشو خاموش میکرد میفهمیدیم زندست 

جاری من،،،همیشه از بی پولی و مریضی خودش و بچه هاش و شوهرش می‌ناله میری خونشون یه سبد گنده دارو گذاشته رو میز ناهار خوری ،،ده ساله هم داروها رو عوض نکرده،،، به دست بچه هاش دعا بسته،،،،، همش توهم اینو داره که چشمش میزنن، ،،،وضعشون هم خیلی خوبه دو ماهی یک بار صد میلیون طلا می‌خره دو تا ماشین خونه و .... ولی ببینیش فکر میکنی خیلی بدبختن و همیشه مریض

خط انداختن روی دست یه نوع افسردگیهربطی هم به دلیلش ندارهو اتفاقا جدی هست

عزیز من خط انداختن مشکل نیست ، خط انداختن به دلیل تشنه توجه بودن مشکله

آدمی که حالش واقعا خوب نباشه و از سر افسردگی خط انداخته باشه نمیاد چیلیک چیلیک عکس بگیره بفرسته واسه بقیه

قطع ارتباط کردم الان بعد یه گروه‌دوستانه داریمتو اون نوشته بچه ها من از سرما سریع اومدم جلوی بخاری ت ...

اینا کمبود محبت دارن بابا بزا خشش باشه 😂🥲

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)

جاری من،،،همیشه از بی پولی و مریضی خودش و بچه هاش و شوهرش می‌ناله میری خونشون یه سبد گنده دارو گذاشت ...

مغزم بخدا نمیکشه همچین آدماییو

زندگی اصلا خوبی نداشتم ولی بقیه مسئول تروما های من نیستن که بخوام حتی بگم بهشون

درک نیمکنم که آرامشو از آدم میگیرن اونم با ادا ذر آوردن 

آدم حسودی نیستم ولی خانواده ای که همیشه حسرتشو میخوردمو داره ، نمیدونم واقعا دردش چیه چه مرکشه

منم دختر داییم همینجوریه

خانوادش خیلی خوبن

موندم چرا همچین میکنه این

منم دختر داییم همینجوریهخانوادش خیلی خوبنموندم چرا همچین میکنه این

هزاربار نشستم حرف زدم خب بیا بریم تراپیست انگار دوست داره به همین روند تظاهر کزدنه ادامه بده

هزاربار نشستم حرف زدم خب بیا بریم تراپیست انگار دوست داره به همین روند تظاهر کزدنه ادامه بده

ولش کن بزا ب بچه بازیاش ادامه بده