2777
2789
عنوان

کیا مواقعی که نباید بخندم میخندن

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخ آخ منم همینم خیلی ام خجالتی ام کلا نیشم بازه😬

کاریش نمیشه کرد بخند فقط😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

وای من ،یعنی فقط کافیه حس کنم موقعیت رسمیه و نباید بخندم انگار کل عمرم منتظراونن لحظه بودم که هرچی خنده نگه داشته بودم روبکنم

بعد جالبیش اینه نباید بگن نخند چون بیشتر خنده ام میگیره خیلی بده

منم همینمیکی داره تعریف میکنه رفته زیر تریلی من:😂وقتی هم خجالت میکشم نیشم باز میشه عمیققققق

من یبار خانم همسایه از کتکهایی که قبلا از شوهرش خورده بود رو تعریف کرد بنده خدا🥺

منه احمق نمیدونم چرا خندیدم بعد جلوی دهنمو میگرفتم میگفتم تورو خدا ببخشید که میخندم و باز ادامه میدادم به خندیدن😖

دخترش کلا رفت تو قیافه فکر کرد من خوشحالم از این قضیه

نمیدونم چه مرگم بود اه😑🤦‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من یبار خانم همسایه از کتکهایی که قبلا از شوهرش خورده بود رو تعریف کرد بنده خدا🥺منه احمق نمیدونم چر ...

😁😂درکتون میکنم زیاد پیش اومده برام
 یکبار یکی داشت برام تعریف میکرد فلانی ماشین خورده بهش پرت شده کنار پیاده رو دوباره از روش ماشین رد شده

منو میگی اینقدر خندیدم نگو😐😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

وای من ،یعنی فقط کافیه حس کنم موقعیت رسمیه و نباید بخندم انگار کل عمرم منتظراونن لحظه بودم که هرچی خ ...

من با خودم هی میگم نخند بعد بد تر میشم 

اصلا انگار اختیار لب و دهنمو ندارم

😂🤣

من کلا تو اوج دعوا و بحث و...خنده م میگیره با اینکه خیلی عصبانیم اونموقع

اوایل شوهرم میگفت چرا میخندی تو داری منو مسخره میکنی بگو دلیل خنده ت چیه هان😡

من همچنان غش غش میخندم بزور میگم من الآن جدیم اعصابم خورده نگاه به خنده م نکن...بیچاره کلا تو شوک بود

حالا اخلاقم دستش اومده به هیچ جاش نیست وسط دعوا😁جدیم نمیگیره نامرد😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚