2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام زیارت قبول التماس دعا 

من باردارم بدجور آنفلوآنزا گرفتم خواهرم و پسرمم گرفته بی حاله نمیتونم بهش برسم خواهش میکنم دعا کنید زود خوب بشیم خیلی حال مون بده 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

قربون دل مهربونت بشم برای من دعا کن بگو یا امام رضا زهرا میگه حاجتم بده آرزوم برآورده کنه بگو جان جوادش دلم شاد کنه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

سلام آقای رئوف

لطفا از خدا بخواین اگه به خیر و صلاحه از خدا بخواد احمدرضا دوباره بیاد خواستگاریم

اگه به خیر و صلاح نیس هم بهم بفهمونن که دارم اشتباه می کنم و به خیر و صلاحم نیس.

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

زینب

برای شفا و ازدواج خوب و به زودی ام دعا کن

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 
@سوییفت @دلخوشی1 @اعتصامی @آرسامم @عاطفه_بانوی_زیبا واسه حاجت دل این دوستان دعا کن لطفا

ممنون عزیزم

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
@سوییفت @دلخوشی1 @اعتصامی @آرسامم @عاطفه_بانوی_زیبا واسه حاجت دل این دوستان دعا کن لطفا

سلام خواهرگلم انشاله عاقبت به خیربشی

خداجواب دل مهربونتوبده

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک 

دستت درد نکنه عزیزم مرسی 

استارتر برات صلوات می فرستم ازت ممنونم 

لطفا واسه شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم دعا کن ممنون و شفای سهیل امیر علی شفای دختر @هاناالسادات   @نگاروحلما   و شفای همسرش و سلامتی خانواده اش و شفای مادر بزرگش

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave