2777
2789

همیشه هر کس به من بد کرد و حق هم با من بود حتی 

سریع بعد یک ساعت حس عذاب وجدان میگیرم و باز با طرف حرف میزنم حتی شده بارها کسی بهم بی احترامی کنه ( البته آدم نزدیک) من تو لحظه عصبانی میشم ولی دو روز نشده یادم میره این اخلاق بد نیست ولی خیلی جاها داره بهم لطمه میزنه 🙃🙃🙃 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

روانشناس ها میگن ممکن به این دلیل باشه که تو بچگی خانواده طوری رفتار کردن که انگار شما همیشه مقصرین و هیچوقت تقصیر خودشون رو گردن نگرفتن و از شما عذرخواهی و دلجویی نشده

و با عذاب وجدان رها شدین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه راجبش چیزی میدونی میگی لطفا یا اینکه تو گوگل چی سرچ کنم ؟

با سرچ گوگل به جایی نمیرسی عزیزم.کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید ، بخون.کامل توضبح داده.

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
روانشناس ها میگن ممکن به این دلیل باشه که تو بچگی خانواده طوری رفتار کردن که انگار شما همیشه مقصرین ...

دقیقا همینطوره همه تو هر کاری  فقط منو مقصر می‌دونن🥺🥺🥲 و من بارها به جای اینکه بخشیده بشم خودم بخشیدم در حالی که اصلا مقصر نبودم 

با سرچ گوگل به جایی نمیرسی عزیزم.کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید ، بخون.کامل توضبح داده.

ممنونم حتما میخونم👌🏻👌🏻🤍

دقیقا همینطوره همه تو هر کاری فقط منو مقصر می‌دونن🥺🥺🥲 و من بارها به جای اینکه بخشیده بشم خودم بخ ...

درکت می‌کنم منم همینطور

اگه شرایط رفتن پیش تراپیست رو نداری سعی کن خوددرمانی رو شروع کنی از هیچی بهتره