2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل بیاین کمک لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 4000 بازدید | 186 پست
روزای اول عقد خودم ازهمسرم خاستم نیگا کنه😂ب منم بگه چ شکلیه

برای روزای اول عقد زیادی راحت بودی!!!!😦 

ما که یه مدت دوست بودیم هم این مورد برامون قفل بود

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

گرفتم مرد جماعت وفا نداره فردا گردن نگرفت چیزد زیرش چی

خب در هرصورت اون نامه‌ای که صرفا متخصص زنان یا ماما میده به درد جرز لای دیوار میخوره 

اگر طرفت آدم عوضی باشه ممکنه بهت بگه از کجا معلوم به دکتر پولی چیزی ندادی که بهت نامه بده؟(بخواد عوضی بازی دربیاره هیچی بعید نیست)

کما اینکه یه دکتر میشناسم که الکی نامه میده

اگرم بخواد پاتو بکشه دادگاه که دیگه بدتر

دادگاه هیچ نامه‌ای رو جز نامه ضابط قضایی که پزشکی قانونی باشه قبول نداره

درکل نامه‌‌هایی که دکترا میدن کشکِ

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب در هرصورت اون نامه‌ای که صرفا متخصص زنان یا ماما میده به درد جرز لای دیوار میخوره اگر طرفت آدم عو ...

همینجوری ام شد

با خودشو بزرگترش رفتیم پیش‌خودشون برگه رو گرفتم و دیگ تا عروسی نزاشتم بهم دست بزنه

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
هرچیم که میشه بلدین همینو بگین . این جور مسائل رابطه مال تخت خواب خودشونو شوهر خودشونه . چه مسله مهم ...

باورکنید همین مسئله ای که می گیدمهم نیست توی زندگی یه زوج جوان دغدغه هست 

تازه ازدواج کردن آقاتوانایی برقراری رابطه نداره !سنش هم ۴۰ !مثال اگرخانم این اقا توی سایت تاپیک بزنه اینوبگه شایدمن خودم اولین نفربگم دروغه کاربرمرده گزارش بزنم بترکه وهم خانم فشاربهش بیادهم دونفرکه مشکل مشابه دارن نتونن کمک بگیرن 

گاهی اصلا بحث کمک گرفتن واموزش نیست فقط برای تخلیه استرس و نگرانیه !

خوب این مسئله سطحی اینجا می شه مشکل !

می خوام بگم گاهی دردسرهایی هست که چون خارج ازفکرماست غیرممکن می بینیمیش اما هست !

من حالامنظورم باتاپیک استارترنیست گاها می بینم بعضی تاپیک های مرتبط با رابطه سریعا تنسبت بهشون گارد گرفته می شه

من با همسرم دوست بودم ۳ سال چ اوایل عقد چ الان ک نزدیک ۱۰ ساله ازدواج کردیمفکر کردن بهشم برام خجالت ...

حالا فکر کن این مورد رو تو سایتی که پر از کاربر آقا هست هم بیان کنی🤦🏻‍♀️

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

حالا فکر کن این مورد رو تو سایتی که پر از کاربر آقا هست هم بیان کنی🤦🏻‍♀️

برق از سرم پرید اصلا😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
همینجوری ام شدبا خودشو بزرگترش رفتیم پیش‌خودشون برگه رو گرفتم و دیگ تا عروسی نزاشتم بهم دست بزنه

ببخشیدا 

چه سمی بوده 

به قول مامانم کسی که خودش اهل خیلی برنامه‌ها باشه ازین اداها هم داره

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ