2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل بیاین کمک لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 4000 بازدید | 186 پست
نگاه کردن مستقیم ب عورت مکروه نیست مگه؟چطوری روتون شد

پناه بر خدا

عقد کرده بودیم

زن وشوهر بودیم 

این مزخرفات چیه😂 

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایی شعورش تا خداس حتی یه چیزی ازش قایم کنم یا حرفی نزنم یا اصن دعوا کنم باهاش ناراحا نمیشه میگه حت ...

چشم بد ازتون دور 🧿

بخدا ایقد حسرت میخورم که چرا همسرم  یبار منو درک نکرد اون زمان برای اولین بارها که رابطه داشتیم من خیلی اذیت شدم ولی  اصلا براش مهم نبودم

من گرفتم گفت خونریزیت زیاده زیادم بود تا چند روز ادامه داشت 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
آفرین چ فکر عاقلانه ایتاریخ میزنن روی نامه و مهرکاش یکی این راهکار رو ب من داده بود

من اینو وقتی یاد گرفتم که اون کاربر بیچیاره اینجا تعریف میکرو شوهرش بعد 4 سال چطور هم عذاب وجدان داشته بخاطر فکرش هم عذابش میداده 

و واقعا گاهی ماها هرچقدرم بخوایم روشن فکرانه زندگی کنیم، بازم از عقایدی ک تو سرمون چپوندن ی چیزایی می مونه و اذیت میکنه، هرچقدرم پسش بزنیم. 

اسی برای غرورش با کل دنیا بجنگه، نزاره یکی حرفی راجب این مورد بزنه، موضع خودشو حفظ کنه 

و این نامه بشه اخرین راه، اگ قرار شد نشون بده، همونجور گفتم انجام بدا، اونوقت کسی ک طلبکاره اسی  و کسی ک شرمنده، مرد

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
چی بگممن خجالت میکشم تا ابن حد باشم با شوهرم

استغفروالله😂😂😂😂

همه چی بین زن وشوهر حلاله

همه چی

هرچی ک فکرشو بکنی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

چشم بد ازتون دور 🧿بخدا ایقد حسرت میخورم که چرا همسرم یبار منو درک نکرد اون زمان برای اولین بارها ک ...

همسر اولم همینطور بود.کینه ای عقده ای بی درک بی شعور

خداروشکر ازش راحت شدم

ایشالا درست میشه

تورو سننه؟

عزیزم این چیزارو دکترا میفهمنپتو نیس ک مشخص باشه ب این سادگیا😂😂ب حق چیزای نشنیده

میگم جدی همون چیزی ک اول همه میبینم نیست؟ خیلی داخل تره؟ 

من هیج وقت نتونستم بفهمم کجاس

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️