2777
2789
عنوان

با آدم های درو چیکار میکنین 🤔

106 بازدید | 16 پست

یه دختره است واقعا من فکر میکردم باهم دوستیم 

تقریبا یه روز درمیون بهم زنگ میزد 

پیام میداد 

بیرون باهم حرف می‌زد 

حالا اینجور هم نبود که من شروع کننده باشم ها 

خودش بود 

منم باهاش خوب برخورد کردم 

چند هفته پیش شنیدم که پشت سرم چرت و پرت میگه و...

واقعا ناراحت شدم ، چه مرگشونه اینجور ادماا

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه چیزایی که شنیدی واقعیه، اشکارا بی محلی کن بهش .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

فقط ازش دوری کن

بهترین روش همینه عزیزم 

متاسفانه الان تمام ادم ها این شکلی هستن

متاسفانه نمی شه به کسی اعتماد کرد

آدم اگه دوستی هم داره از قدیم داره

دیگه نمی شه با کسی دوست شد

از الان تا قیامت با این جور آدما مواجه میشی مم نزدیکترین هام باهام‌اینجوری بودن تا سالها متوجه نمیش ...

من زیاد به ادم ها اعتماد نمیکنم 

اما این دیگه نوبرش بود 

مثل دختر خاله من .

منو ابحیم و دختر خالم همسن بودیم بعد اون همیشه وقتی می‌رفت خونه اقوام بد ما رو می‌گفت و می‌گفت ازشون میترسم . همیشه آدما رو با خوراکی می‌خرید . 

وقتی میومد خونه ما مثل مظلوم ها رفتارمیکذد و می‌گفت اصلا بهم خوش نگذشت رفتم خونه فلانی ها و وقتی هم که  باهم می‌رفتیم خونه اقوام ، بچه های فامیل رو اذیت میکرد که به اسم منو ابحیم تمام میشد .منو ابحیم هیچی نمی فهمیدیم فقط متوجه می‌شدیم با اینکه ما اونها رو اذیت نمیکردیم اما همیشه با ما بد بودند و بد رفتار میکردند اما با دختر خالم نه راحت بودند 

جوری شد که همه اقوام از منو ابجیم دوری میکردند و آبروی ما رو برده بود دختر خالم . کلی خاری و ذلت کشیدیم و گوشه گیری شدیم تا منو ابحیم تونستیم اونها رو برگردونیم ( تو این حین با دختر خالم رابطمون قطع کردیم ) بعد که دوباره با دختر خالم دوست شدیم دوباره داشت همون کارهاش تکرار میکرد . 

می‌خوام بگم این آدما تغییر نمی‌کنند . 

واقعا ضربه بدی بود . فکر میکنم به خاطر بابامه که منو ابحیم تقاصشو پس دادیم چون بابام با اینکه بابای دختر خالم انقدر به خودش و خانوادش خوبی کرد بازم پشت سرش حرف میزد . 

مثل دختر خاله من .منو ابحیم و دختر خالم همسن بودیم بعد اون همیشه وقتی می‌رفت خونه اقوام بد ما رو می‌ ...

خیلی آدم های چندشین 

منم گفتم حالا که میخاد دورو بازی دربیاره 

بزار باهم بچرخیم 

خیلی آدم های چندشین منم گفتم حالا که میخاد دورو بازی دربیاره بزار باهم بچرخیم

دقیقا این آدما لیاقتشون اینه باهاشون مثل خودشون رفتار بشه طمع خیانت و از پشت خنجر زدن به دوست رو بفهمن . 

اما من واگذارشون کردم به خدا . 

دقیقا این آدما لیاقتشون اینه باهاشون مثل خودشون رفتار بشه طمع خیانت و از پشت خنجر زدن به دوست رو بفه ...

نمیخوام مثل خودش رفتار کنم 

اما وقتی دشمنت نزدیک خودت باشه بهتر میتونی کنترلش کنی و خنثی کنیش

نمیخوام مثل خودش رفتار کنم اما وقتی دشمنت نزدیک خودت باشه بهتر میتونی کنترلش کنی و خنثی کنیش

بابای دختر خالم می‌گفت که اگه من با وجود اینکه میدونم فلانی ( بابای من ) پشتم آنقدر حرف در میاره کنارش بمونم بقیه فکر میکنند واقعا من مشکل دارم برای همین مجبور شدم ازش فاصله بگیرم . 

قضیه ای که منو ابجیم نمیدونستیم و واقعا مردم فکر میکردند مشکل از منو ابحیمه که با وجودی که دختر خالم اون رفتار ها رو داشت بازم کنارش مونده بودیم . 

پس لطفاً حواست رو جمع کن که مثل ما نشی . 

دوری بهتره .