2777
2789
عنوان

تاپیک خالم رفته خاستگاری یه افغان

315 بازدید | 34 پست

یه جوری این خانوم با تیکه کینه حرف زده موندم!

این تاپیک که کلش فیک بود و ساخته ذهن مریضش

تا دوباره این دو نژاد به جون هم بندازه به ریشمون بخنده

منم با حضور افغان های غیر قانونی مخالفم صد جاهم باشه امضا میدم 

ولی کسایی که قانونین و مدرک دارن اینا خوبن چون مدرک دارن کاری کنن راحت میندازنشون بیرون اینایی که مدرک دارن شناسنامه هم دارن اونایی که غیر قانونی اومدن شناسنامه ندارن 

هر از گاهی از این موضوعات ابن کاربر ها استفاده میکنند تا عصاب مارو بهم بریزند اونا هم انسانن البته قانونیاشون

دلیلی نمیشه دخترشونو مفت بدن 

ایشونم از همین موضوع سو استفاده کرده سنشونم زیاد نیستا دخترای دبیرستانین دنبال جلب توجه از این طریق

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

منم حس کردم فیکه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

حس کردم رو پسر خالش کراشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افغانی قانونی و غیر قانونی نداره. قانونی ها هم فقط اونایی حق موندن تو کشور ما رو دارن که فرهنگشون به پای میانگین جامعه ی ما برسه

لطفا حس وطن دوستیتون رو تقویت کنید.

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
افغانی قانونی و غیر قانونی نداره. قانونی ها هم فقط اونایی حق موندن تو کشور ما رو دارن که فرهنگشون به ...

قانونیاشون چون تو حرفه کاریم هر از گاهی میبینمشون ادمای بدی نیستن!

ولی درسته باید برن بیرون بی مدرک هاشون و اونایی هم که مدرک دارن هم نصفشون باید برگردن کشورشون

من حرفم اینه تر خشک باهم نسوزونید همه یه روز بلاخره یه کشور بودیم

هربار نژادپرستی یه عده رو می بینم به خودم افتخار میکنم بابت فرهنگم😅

نژاد پرستی واقعا کار درستی نیست... 

توی ترکیه هم ما ایرانیارو خیلی اذیت میکنن میدونم که میگم همشون بد نیستن