2777
2789
باز و بسته میکنین صدا میده یا میشکنه؟پاهاتونو درازکنین یکی از پاهاتو بزار رو اون یکی پات و زانوتو بچ ...

والا واشرام انگار شل شده هم صدا میده هم‌ میشکنه 😂😂 من میخام ترک کنم شما یه راهکار جدید میدی واسه شکوندنش ؟ 😂😂 ولی آیتم آیتم سختیه کار هرکسی نیست باید حرفه ای باشی اینحوری بشکونی 😂🤷‍♂️ ولی من واسه زانوهام کف پاهامو میزارم رو زمین بعد سمت هم میکشونم میشکنن .. کلا بشکنه بشکنه بشکنننن 👌😂

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا واشرام انگار شل شده هم صدا میده هم‌ میشکنه 😂😂 من میخام ترک کنم شما یه راهکار جدید میدی واسه ش ...

😂😂 

انقدر حس خوبی داره ولی خوب نیس منم میخوام ترک کنم وی نمیشه

منم همینجوری هم میشکنم بلاخره یکی پیدا شد مثل من باشه زانو هاشو بشکونه😂

اهنگ😂

همین الان پیش پای تاپیک شما قولنج زانوهامو شکستم 😂 یعنی من نمیشکونمااا پاهامو ک تا میکنم باز دراز م ...

اینجوری حال نمیده ک

باید یه جا ثابت وایسی زانو هات و هی بچرخونی 

به چپ چپ به راست راست

بعد میشکنه

یه روش دیگه هم هست اون خیلی سخته 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

😂😂 انقدر حس خوبی داره ولی خوب نیس منم میخوام ترک کنم وی نمیشهمنم همینجوری هم میشکنم بلاخره یکی پید ...

اره دیگه سخته نمیشه .. میگن ترک عادت موجب مرض است  😂 اقا لذت داره ولمون کنین ما اصن نمیخایم سلامت باشیم کیو باید ببینیم 😂😂 منم واقعا جا خوردم بالاخره یکیو مث خودم پیدا کردم تو شکوندنش مهارت داشته باشه 😂 

با لحن خود منصور بخووون فک کن نمیخای بشکونی ولی چون حال میده بعدش با خودت میگی من نمیکشنممممم بعد زااااارت میشکونیش باز 😂

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اینجوری حال نمیده کباید یه جا ثابت وایسی زانو هات و هی بچرخونی به چپ چپ به راست راستبعد میشکنهیه روش ...

همینو میگم دیگه سفت سمت کجشون میکنی زاااارت میشکنه 👌😂 یکی این یکی این که همون حالته فقط زانوهاتو میدی سمت عقب اینم جوابه .. من کلی مهارت دارم واسه شکوندن هر کدومشون مثلا قولنج آرنجمم میکشونم نمیدونم تستسش کردی یا نه اینو خیلی حال میکنم انگار مثلا استخونات شکسته باشن .. بعد بخای یهویی جا بندازیشون.. ی همچین حسی بهم دست میده ک عالیه 😂😂

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
همینو میگم دیگه سفت سمت کجشون میکنی زاااارت میشکنه 👌😂 یکی این یکی این که همون حالته فقط زانوهاتو م ...

یه مشت دیوونه دور هم جمع شدیم😂😂😂

نه من آرنجمو میدونی چجوری میشکوندم؟ دستم و میذاشتم روی میز سفتتتت فشار میدادم زارت میشکست چقدر حال میداد یادش بخیر

الان یکسال میشه نشکستم جاییم و💪

ترک کن خوب نیست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه مشت دیوونه دور هم جمع شدیم😂😂😂نه من آرنجمو میدونی چجوری میشکوندم؟ دستم و میذاشتم روی میز سفتتتت ...

اره واقعا 👌😂😂 مرسی مهااارت 😄 باز خوبه شما ترکش کردی ؟ ولی چجوری میشه ترکش کرد من ناخودآگاه خیلی وقتا میکشنه حالا بجز دستام ک نه خودم میشکونم مثلا مثل زانوهام نشستم یهو بلند میشم خود ب خود میشکنه .. خب این دیگه دست ادم نیست ک اینو چجوری ترکش بدیم .. 🤷‍♂️🤦‍♂️ بشه ک حتما ... خودم از خودم کفری میشم خیلی وقتا ... 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
یه مشت دیوونه دور هم جمع شدیم😂😂😂نه من آرنجمو میدونی چجوری میشکوندم؟ دستم و میذاشتم روی میز سفتتتت ...

بعد اینکه دیگه رفع میشه ؟ یعنی خود ب خودم نمیشکنه اونوقت ؟ چ خوب اگه اینجوری باشه ... 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره واقعا 👌😂😂 مرسی مهااارت 😄 باز خوبه شما ترکش کردی ؟ ولی چجوری میشه ترکش کرد من ناخودآگاه خیلی ...

اره واقعا حس میکردم بدنم ضعیف شده حالا یا تلقین بوده یا هرچی اینطور حس میکردم من دستام و دیگه نشکستم الان اصلا نمیشکنه 

آرنج هم همینطور

ولی زانو یه وقتایی خود بخود میشکنه 

ولی خب حداقلش اینه که خودم نمیشکنم بشکنه هم خودش شکسته

ببین انگشت دست اوکیه مهم هم همونه 

بعد اینکه دیگه رفع میشه ؟ یعنی خود ب خودم نمیشکنه اونوقت ؟ چ خوب اگه اینجوری باشه ...

آره نشکن اوکی میشه

اره دیگه سخته نمیشه .. میگن ترک عادت موجب مرض است 😂 اقا لذت داره ولمون کنین ما اصن نمیخایم سلامت ب ...

همون دقیقا منم میخوام ترک‌کنم نمیشه بدون شکستن نمیخوابم

وای چ اهنگ خوبی🤣🤣🤣

محاله کسی بتونه شکستن قولنج و ترک کنه. شکستن قولنج ترک نمیشه فقط شاید از قولنجی به قولنج دیگه تغییر کنه.

نیوتن😄

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥