2777
2789
اره عالیه راسته دوزا همشون عالی هستن البته من شنیدم کامپیوتریا خوب نیس

نه کامپیوتری نمیخوام قبلا تو کارگاه با این a2 کار کردم خیلی خوبن ولی گرونه من مبخوام فقط کنترل سرعت داشته باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه کامپیوتری نمیخوام قبلا تو کارگاه با این a2 کار کردم خیلی خوبن ولی گرونه من مبخوام فقط کنترل سرعت ...

من دادم f12 کنترل سرعت داره تنظیمش می کنم کم و زیاااد میشه و رو پدالم اروم فشار میدم آروم میدوزه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دادم f12 کنترل سرعت داره تنظیمش می کنم کم و زیاااد میشه و رو پدالم اروم فشار میدم آروم میدوزه

خریدم عزیزم همین مدل ولی ۲۶و ۵۰۰ نقد خریدم چند تا مغازه قیمت کردم فقط ۵۰۰ تومن باهم تفاوت داشتن یه دونه سردوز پروانه هم خریدم ۷ تومن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خریدم عزیزم همین مدل ولی ۲۶و ۵۰۰ نقد خریدم چند تا مغازه قیمت کردم فقط ۵۰۰ تومن باهم تفاوت داشتن یه د ...

به به مبارکه عزیزم به خوشی استفاده کنی 😍😍

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻