2777
2789

میخواستم چرخ خیاطی مدل جک بخرم چه مدلش خوبه بعد دست دو بخرم به نظرتون بده؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم جک F4, 8,10,12 هرکدوم گیرت بیاد بخری خوبه، راسته دوزی مهمه که همشون این کار رو انجام میدن 

چون الان f12 هست رو بازار وممکنه باقی مدلها گیرت نیاد

من زوجی دارم راضی هستم 

از چند جا پرس وجو کردم گفتن جک وزوجی یکی هستن کیفیتشون، فقط جک به خاطر برند بودن و معروف بودن کمی گرونتره 

عزیزم جک F4, 8,10,12 هرکدوم گیرت بیاد بخری خوبه، راسته دوزی مهمه که همشون این کار رو انجام میدن چون ...

دست دو به نظرتون چطوره بده؟؟

عزیزم سر دوز چی اونم میخوام بخرم مدل پروانه ای نمیخوام اخه میخوام از تولیدی ها کار بیارم خونه اونا به درد این کار نمیخوره

دست دو به نظرتون چطوره بده؟؟عزیزم سر دوز چی اونم میخوام بخرم مدل پروانه ای نمیخوام اخه میخوام از تول ...

عزیزم راستش من تجربه خوبی از دست دوم ندارم، 

اگه جای مطمئن پیدا کردی ببر پیش چند نفر ببین اگه خوب بود بخر 

درمورد سردوز هم من سه نخ پروانه دارم شخصی دوزی میکنم، از سردوز های صنعتی اطلاعی ندارم وکار نکردم باهاشون 

شما اگه میخوای درست تصمیم بگیری برو پاساژ یا خیابون هایی که خیاط هستن همه سوال کن وبعد انتخاب کن 

عزیزم راستش من تجربه خوبی از دست دوم ندارم، اگه جای مطمئن پیدا کردی ببر پیش چند نفر ببین اگه خوب بود ...

مرسی عزیزم 

من a2 پرسیدم میگه ۳۱ و۵۰۰ شما از کجا خریدی

از شهر خودمون گرفتم جنوبم   احتمالا a مدلشون بالاتره که گرون تره نو میگفت ۲۲ ولی با قسط ۲۴ شد 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
از شهر خودمون گرفتم جنوبم احتمالا a مدلشون بالاتره که گرون تره نو میگفت ۲۲ ولی با قسط ۲۴ شد

شما راضی هستی خوبه 

شما راضی هستی خوبه

اره عالیه  راسته دوزا همشون عالی هستن البته من شنیدم کامپیوتریا خوب نیس

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻