2777
2789

خیلییییی میخورم . صبح دوتا تخم مرغ ابپزخالی لدون نون خوردم نهارهم باابنکه زود خوردم ولی کلی خوردم. حس میکنم میمیرم اخر از بس غذا میخورم

اینم بگم یه هفته ای هست زینک میخورم ولی قبلشم اشتهام زیاد بود😭میخام لاغرکنم توروخدا راه حل بگبن

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چ بخورم زیاد بشع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
سبزیجات زیاد بخور کاهو خیار هویج قارچ کدو

اخه من کل روزم دانشگاهم واقن وقت نمیکنم چیز زیادی ببرم و اماده کنم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

تو به من بگو چطور اشتهامو زیاد کنم 

من کلا با خوردن سروکاری ندارم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
زینک نخور اشتهارو زیاد میکنه

مجبورم

اخه ریزش مو شدید دارم

زینک اشتها آوره نخور

مجبورم ریزش مو شدید دارم