2777
2789
عنوان

از کارای مامانم حالم به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکی مدل خودشه خب. چته آیا؟ درک نمیکنم:/ یحتمل تینیجری سرت باد داره:/

مامان من هم از رنگ مو و آرایش متنفره. ولی با عشق باهاش میرم بیرون. میرم عروسی مهمونی.

افتخار میکنم مامانم باهام جایی بیاد.

مگه محترم بودن آدما به آرایششونه.

دقیقا مثل دختر من،هر بار میخوام باهاش برم بیرون اون تعیین میکنه چی بپوشم .اولاش ناراحت میشدم ولی یوا ...

یادمه ۶ یا ۷ سال پیش که دبیرستان بودم جلسه گذاشته بودن همه مامانای یازدهمی ها بیان حدودا ۶۰ تا مامان میشدن

همه معمولی و ساده بودن بجز مادر یکی از دوستام

قد بلند و لاغر بود خوشگل و دماغ عملی

یه مانتوی شیک پوشیده بود با شال (اکثر مامانا چادری بودن)

موهاشم رنگ بود با یه آرایش ملایم شیک

هنوزم که هنوزه گاهی درمورد مامانش حرف میزنیم که چقدر قشنگ بود

منم مامانم همیشه مانتو شلوار مشکی تنشه. روسریشم پخش میکنه جلوی سینه هاشو میپوشونه. هیچوقت حس نکردم نا مرتب. هیچ ارایشی هم نداره. فقط یوقتایی دلم میگیره که چرا جوری بزرگ شده که همش تیره میپوشه. از وقتی یادمه مانتوهاش مشکی و قهوه ای و رنگ های تیره بود. احساس خجالت میکنه رنگ روشن بپوشه 

اشکال نداره .دوران ما واقعا تمام شده. من خوشحالم که دخترم دوست داره با من بیاد بیرون خدا را شکر که ه ...

خوشبحال دخترت
کاش منم داشتم مثه تورو
که اگه داشتم الان زندگیو مرگم برام یه تفاوتی داشت...

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

خوشبحال دخترتکاش منم داشتم مثه توروکه اگه داشتم الان زندگیو مرگم برام یه تفاوتی داشت...

عزیرم گلم دختر نازم قشنگم ،نمیدونم چی شده که اینو میگی .ولی زندگی بازی داشته ها و نداشته هاست یک نفر از چیزی که یه نفر دیگه ارزوی داشتنش رو داره متنفره ،و یکی در حسرت یه چیزیه که دیگری داردش و براش اهمیتی نداره...

چشمت رو رو نداشته هات ببند و با امید برای رسیدن به خواسته هات تلاش کن 

شاید واقعا به خاطر مسئولیت های زیاد حال روحیشون خوب نیست که به خودشون نمیرسن

حال روحی همه بده

ولی دلیل نمیشه بزاریم رومون تاثیر بزاره

حتی منیم که ۱۸ سالمه یه ادم داغون به تمام معنام ولی همیشه ظاهرمو نگه میدارم

هرکی مدل خودشه خب. چته آیا؟ درک نمیکنم:/ یحتمل تینیجری سرت باد داره:/مامان من هم از رنگ مو و آرایش م ...

چ ربطی داره؟

من میگم حتی یسری وقتا شلخته لباس میپوشه این خوبه؟؟

بخ خودش نمیرسه بعد بما میگه شما مقصرین وگرنه من فلانم دوستدارم ب خودم برسم پس چرا نمیرسه ک بزنه تو صورت ما